hu en
2017. November 25. 18:13  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Marko Nikolics: "Az elmúlt hetekben eredményesen játszunk, ezt tartani kell"

A két vezetőedző értékelte Vidi - Paks bajnokit.

Marko Nikolics:

Gratulálok a játékosoknak az újabb győzelemhez! Nekünk ez volt a 27. tétmérkőzésünk az idényben, dicséret illeti a keret tagjait, mindenki elmegy a határokig, hogy sikeresek legyünk – ne felejtsük, a többi csapat ennél kevesebb találkozón lépett pályára. Az elmúlt hetekben eredményesen játszunk, ezt tartani kell még a hátralévő két bajnokin és a Vác elleni kupamérkőzésen is. A Paks egy jó csapat, ezért örülök, hogy sikerült kétszer is betalálnunk és az is pozitívum, hogy kapott gólt nélkül lehoztuk a mérkőzést. Talán egy fejest leszámítva helyzete sem volt ellenfelünknek, a védőink egyénileg jó mérkőzést játszottak, Juhász Roland például szinte minden szituációt megoldott, de nem csak a védelem érdeme, hogy nem kaptunk gólt, hanem az egész csapaté. Négy ponttal többet szereztünk most, mint tavaly a téli szünet előtt, de a Ferencváros is jobban szerepel, mint egy éve. Jön még két fontos bajnoki és egy kupamérkőzés idén, ezeken is jól kell szerepelnünk, majd jön a téli felkészülés, szóval sok munka vár még ránk ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Most jön majd a Ferencváros elleni rangadó, tudom, hogy sokak már erről érdeklődnek – én is várom, szeretem a nagy meccseket -, de ne felejtsük el, hogy szerdán előtte még a Vác ellen lépünk pályára és a kupa is fontos számunkra. Láttam a váciakat személyesen, erős együttesről van szó, több játékos NB I-es rutinnal is rendelkezik, tiszteljük őket, de természetesen szeretnénk továbblépni a következő körbe.

Csertői Aurél:

Sajnos nem tudtunk bravúrt végrehajtani, a döntetlent is ebbe a kategóriába sorolom, de az sem jött össze. Nagyon jó csapat a Vidi, nehéz ellenük focizni. Lőttek egy gólt, ráültek az eredményre, hagytak bennünket játszani, aztán a végén rúgtak még egyet. A mai meccsen nem sok esélyünk volt, ellenfelünk majdnem minden lehetőségét könyörtelenül kihasználta. A lehetőségekig eljutottunk mi is, de nem tudtunk betalálni. A befejezéseknél az egyéniségeknek kellene dönteni, hátul pedig nullára hozni a meccset, ezek ma nem sikerültek.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek