hu en
2017. Július 19. 18:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
EL
Fókuszban az EL-visszavágó

Marko Nikolics vezetőedző és kapusunk, Kovácsik Ádám sajtótájékoztatón vett részt, majd sóstói tréninggel ért véget a szerdai program.

Csapatunk csütörtök este 21 órás kezdettel Európa Liga-selejtezőt vív az észt Nomme Kalju FC gárdájával. A mérkőzés előtti napon, szerdán, vezetőedzőnk, Marko Nikolics és együttesünk kapusa, Kovácsik Ádám sajtótájékoztatón vett részt.

Vezetőedzőnk az eseményen elmondta, jó eredmény született Észtországban, de meg kell őriznünk koncentrációnkat és megismételni a kint nyújtott teljesítményünket. Az ellenfél Marko Nikolics szerint száz százalékig motivált lesz, hiszen orosz edzőjük már az odavágó után hangsúlyozta, hogy a párharcnak még nincs vége.

Kovácsik Ádám úgy fogalmazott, nagyon örül annak, hogy Észtországban sikerült kapott gól nélkül befejezni a mérkőzést, a tervek pedig hasonlóak itthon is, a cél a győzelem. A Kaljuról úgy vélekedett, hogy elsősorban pontrúgásból és előreívelt labdákból lehetnek veszélyesek. Kapusunk leszögezte: nincs könnyű dolga, amikor mérkőzésenként mindössze egy-két fontos védést kell bemutatnia, de mivel a Vidi szinte minden meccsén dominál, ezért az előző idényben ezzel már volt ideje megbarátkozni.

A sajtótájékoztatót követően a szerda esti program sóstói edzéssel folytatódott, melynek első 15 perce sajtónyilvános volt. A csapat a bemelegítést követően taktikai elemeket és pontrúgásokat gyakorolt.

 

CÍMKÉK
Kovácsik Ádám Marko Nikolics 2017-2018 UEFA Európa Liga Videoton FC - Nõmme Kalju FC
Hírek
Részleges izomsérülést szenvedett Vinícius Paulo 2017. Július 21.

Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat válogatott védőnk állapotáról, és azt is elárulta, körülbelül mennyi idő múlva térhet vissza Vini.

Szabó Bence: "Hasznos tagja szeretnék lenni a Vidinek" 2017. Július 21.

A fiatal támadó, aki hamarabb játszott az Európa Ligában, mint a magyar élvonalban, azt is elárulta, kicsit meglepődött, hogy csütörtök este lehetőséget kapott az EL-ben, de már nagyon várja, hogy az NB I-ben is bemutatkozhasson.

Mirko Maric: "Nem játszottunk az elvárható szinten, de a továbbjutás nem forgott veszélyben" INTERJÚ @ 2017. Július 20.

A Kalju elleni visszavágót követően horvát csatárunk értékelt.

Marko Nikolics: "Nem éreztem elég energiát a csapatban" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2017. Július 20.

A két vezetőedző értékelte a csürörtök esti EL-selejtezőt.

Magabiztos, 4-1-es összesítéssel jutottunk tovább az Európa Ligában TUDÓSÍTÁS @ 2017. Július 20.

A Kalju elleni visszavágó végeredménye 1-1 lett, gólunkat Lazovics fejelte. Jövő héten Bordeauxban lépünk pályára a harmadik selejtezőkör első meccsén.

Továbbjutás esetén már a Vidi - Kalju találkozó lefújása után kaphatók lesznek a jegyek a harmadik kör hazai meccsére SZURKOLÓI @ 2017. Július 20.

A Pancho Aréna 1-es és 2-es pénztárában lesz lehetőség a vásárlásra. Ne hagyják otthon az első körre szóló belépőiket sem!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek