hu en
2017. Május 30. 12:49  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Bajnok lett U18-as lány csapatunk

A Vidi 18 éves lányai 12 pont előnyüknek köszönhetően már két mérkőzéssel a vége előtt bajnoki címet szereztek.

A Vidi U18-as lány csapata már a 20. fordulóban bebiztosította elsőségét a lány utánpótlás-bajnokság Nyugati csoportjában, miután 3-2-es győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi BFLA ellen. Az összecsapáson Trampler Kinga duplázott, és Szabó Bernadett is betalált. (Részletes cikkünket hétvégén olvashatják a csapat szezonjáról!)

Elsöprő, 4-0-s győzelmet aratott U19-es csapatunk a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia ellen, így egy fordulóval a bajnokság vége előtt bronzot érő helyre ugrott a tabellán. A gólokat Újvári Ádám, Mód Ádám, Gruber Szilárd és Monori Norbert szerezték.

U17-es korosztályunk is nyert a Békéscsaba ellen, Laczkó Krisztián, Szabó Bálint és Lengyel Máté Barnabás találataival 3-0-ra győzték le a csabaiakat. A 17 évesek továbbra is vezetik a tabellát, ám a bajnoki cím sorsa csak az utolsó fordulóban, jövő héten dől majd el, amikor is a mögöttünk egy ponttal álló Grosics Akadémia csapata ellen lépünk pályára.

A Vidi U16-osai 3-2-re nyertek a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia ellen, találatainkat Szalai Péter Dávid, Balogh Ádám és Szileszki Márk szerezték.

U15-ös csapatunk is három ponttal zárt a hétvégén, a L-IT-SZEAC-ot 2-0-ra verték meg. Kopperman Robin egy gólt szerzett, valamint a szegediek öngólja is hozzájárult a végeredményhez.

Nem sikerült pontot szereznie U14-es csapatunknak, a L-IT-SZEAC vendégeként 1-0-ra kaptak ki.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek