hu en
2016. Szeptember 14. 12:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
MAGYAR KUPA
Bódi Ádám: "Ha lehetőséget kapok, bizonyítani szeretnék"

Középpályásunk szerint a Pécs mindig kellemetlen ellenfél, nem szabad, hogy megtévesszen bennünket az, hogy jelenleg alacsonyabb osztályban szerepelnek.

„Egyértelmű, hogy a Pécs elleni Magyar Kupa-mérkőzés kapcsán csak a továbbjutásról beszélhetünk, és úgy gondolom, hogy tovább is fogunk jutni. Természetesen nem szabad lebecsülnünk ellenfelünket, de magabiztos, jó játékkal nem lehet kérdéses a győzelem. Hiába játszik alacsonyabb osztályban a Pécs, ez nem mérvadó; a mecsekaljaiak mindig kellemetlen ellenfelek, erősek hazai pályán, és a stadionjuknak van egy kellemetlen atmoszférája vendégként. Még nem tudom, milyen formációban és összeállításban lépünk pályára, de motivált vagyok, ha lehetőséget kapok, bizonyítani szeretnék. Jól kell játszanom, és adott esetben a helyzeteimet be kell rúgnom. Ha ma este mindenki kihozza magából a maximumot, akkor meglesz a továbbjutás” – mondta Bódi Ádám a Pécs elleni találkozó kapcsán.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek