hu en
2015. December 08. 11:18  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Andó-Szabó Sándor vezeti az év utolsó Vidi-meccsét

A rutinos spori két FTC elleni meccset vezetett eddig nekünk ebben a szezonban.

Andó-Szabó Sándor 2001-ben lett utánpótlás játékvezető, majd 2002 decemberében került az országos játékvezetői keretbe, ahol tavasszal az NB II-ben a Bőcs–Nyírbátor mérkőzésen debütált. 2006-ban újabb minősítéssel került fel az NB I-es keretbe. 2013 júniusában beválasztották Magyarország első 12 hivatásos játékvezetője közé.

Legutóbb a Fehérváron rendezett, Ferencváros elleni Szuperkupa-döntőben találkoztunk Andó-Szabóval júliusban, valamint egy hónappal később, augusztusban, szintén az FTC elleni bajnokinkat dirigálta. Érdekesség, hogy néhány hete szintén ő volt kijelölve a Vidi - Vasas bajnokira, azt a találkozott azonban végül Pintér Csaba vezette.

A szombaton 15.30-kor kezdődő Paks elleni mérkőzésen a két asszisztens Georgiou Theodoros és Szalai Dániel lesz, a tartalék játékvezetői feladatokat Huszár Balázs látja majd el.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek