hu en
2015. December 07. 17:49  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Teltház a Vidishopban - Oliveira és Kovács találkozott a szurkolókkal

Nagy volt a sorban állás klubunk ajándékboltja előtt, amikor mezeket, sálakat és egyéb vidis relikviákat dedikált a Vidi két népszerű játékosa.

Délután 16 és 17 óra között Filipe Oliveira és Kovács István várta a VidiShopba érkező drukkereket. Hatalmas volt az érdeklődés, volt olyan, aki 15-20 percet várt a VidiShop előtt, hogy bejusson klubunk hivatalos ajándékboltjába, ahol szó szerint egy gombostűt nem lehetett volna leejteni, akkora volt a tömeg. Fiatalok, idősek egyaránt ott voltak, és legkedvesebb vidis relikviáikat dedikáltatták. Természetesen mindenki gratulált Kovács Istvánnak, aki szombaton győztes gólt lőtt a DVSC otthonában.

CÍMKÉK
Filipe Oliveira Kovács István
Hírek
Kovács István: "Örülök a győzelemnek, amiért jöttünk, azt elértük" INTERJÚ @ 2016. Október 26.

Középpályásunk értékelt a lefújás után.

Fiola, Kovács és Kovácsik az A-válogatott, Géresi az U21-es válogatott keretében VÁLOGATOTT @ 2016. Szeptember 22.

A magyar válogatott Svájc ellen folytatja a vb-selejtezőket október 7-én, a fiatalok Portugáliával találkoznak egy nappal korábban.

Kovács István: "Remélem, legközelebb is meghívót kapok a válogatott keretébe" 2016. Szeptember 06.

Középpályásunk ezúttal nem került be a Feröer-szigetekre elutazó 23-as keretbe, de emiatt egyáltalán nem csalódott. A hétvégi, Haladás elleni bajnokiról is beszélt Kokó.

Kovács István: "Nagyon örülök, hogy a keretszűkítés után is tagja maradtam a válogatottnak" INTERJÚ @ 2016. Szeptember 01.

Középpályásunk azt is elárulta, hogy meglepődött-e a szövetségi kapitány döntésén, illetve megtudtuk azt is, hogy mit mondott neki Bernd Storck.

Fej-fej mellett Géresi, Kovács és Suljic TANKOLJ FEL JÁTÉKKAL! @ 2016. Augusztus 31.

Mindhárom játékost két alkalommal választották szurkolóink a meccs emberének. A Vidi és a MOL közös nyereményjátéka folytatódik, továbbra is 10 000 forint értékű üzemanyag-utalványt érhet egyetlen szavazat.

Kovács és Lang is bekerült a magyar válogatott szűkített keretébe 2016. Augusztus 27.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck edzői pályafutásának legfiatalabb keretével készül a Feröer-szigetek elleni, szeptember 6-i vb-selejtezőre.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek