hu en
2015. Május 22. 13:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Ezek a póló-tervek tetszettek legjobban a szakmai zsűrinek és Önöknek!

Lezárult kreatív pályázatunk közönségszavazása és a szakmai zsűri is meghozta döntését. Mutatjuk, kik a nyertesek!

Áprilisban hirdettük meg kreatív pályázatunkat, amelyben arra kértük a Fejér megyei általános- és középiskolák diákjait, tervezzék meg saját vidis pólójuk grafikáját, rajzoljanak bármilyen Vidivel kapcsolatos dolgot, eseményt, vagy személyt, amit szívesen viszontlátnának magukon.

A diákoknak a témával kapcsolatos kreatív alkotást kellet benyújtaniuk, amelyek készülhettek vízfestékkel, temperával, zsírkrétával, színes ceruzával, filctollal sőt akár PhotoShoppal is.

A legjobb alkotásokat egy szakmai zsűri értékelte, a különdíjat ezúttal is a szurkolók szavazhatták meg a Vidi hivatalos Facebook-oldalán, mégpedig oly módon, hogy a legjobban tetsző alkotást "lájkolni" lehet. Nagyon sok szavazat érkezett a pályázatokra a Facebookon, ezért ott a három legtöbb szavazatot kapó pályázó részesül jutalomban.

A szakmai zsűri által legjobbnak vélt alkotások
(a képekre kattintva nagy méretben is megtekintheti):

1. Varga Márfy Milán, nyereménye: A nyeretes poló terv megvalósítása és legyártása, melynek legelső darabját kedvenc játékosától veheti át + 20.000 forintos VidiShop vásárlási utalvány + családi belépő a Videoton FC - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésre.

 

2. Váradi Vivien Virág, nyereménye: Egy, a csapat által dedikált Nike labda + 1 Vidis ajándékcsomag + családi belépő a Videoton FC - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésre.



 

3. Tatai Boglárka, nyereménye: 1 Vidis ajándékcsomag + családi belépő a Videoton FC - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésre.

 

 

 

A Facebookos közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapó alkotások
(a képekre kattintva nagy méretben is megtekintheti):

1. Király Ádám, nyereménye: Csapat által dedikált labda, 5.000 FT-os VidiShop utalvány, Családi belépő a Vidi - KTE bajnoki meccsre.

 

 


2. Nádi Viktória, nyereménye: 1 Vidis ajándékcsomag + családi belépő a Videoton FC - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésre.

 

 

3. Matics Júlia és Bogdán Luca, nyereményük: 1 Vidis ajándékcsomag + családi belépő a Videoton FC - Kecskeméti TE bajnoki mérkőzésre.

 

 

 

Minden résztvevőnek köszönjük szépen a beküldött pályamunkákat, a közönségszavazatón szavazóknak a szavazataikat köszönjük, és természetesen minden nyertesnek szívből gratulálunk! A nyerteseket telefonon és e-mailben is értesítjük!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek