hu en
2016. Május 21. 13:01  -  Wéninger Ákos   -   hlsz.hu   -   Fotó: vidi.hu
Juhász és Lang is bekerült a HLSZ álomcsapatába

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) ebben az évben is megszavaztatta a profi labdarúgókat a 2015–2016-os bajnoki szezon legjobbjairól.

A jelöltek névsoráról előzetesen egy szaktekintélyekből álló grémium döntött, majd a játékosok hét kategóriában öt-öt futballista közül választhatták ki az általuk legjobbnak vélt jelöltet. A HLSZ díjátadó gáláját a pénteki, Magyarország–Elefántcsontpart (0–0) felkészülési válogatott mérkőzés után tartották meg – írja a hlsz.hu.

Az álomcsapatba a Vidi két védője is bekerült. Érdekesség, hogy mindketten végigjátszották a magyar válogatott pénteki felkészülési mérkőzését.

A szezon álomcsapata: Király Gábor (Haladás) – Fiola Attila (Puskás Akadémia), Juhász Roland (Videoton FC), Lang Ádám (Videoton FC), Cristian Ramírez (Ferencváros) – Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Balogh Balázs (Újpest) – Lencse László (Puskás Akadémia/Újpest), Böde Dániel (Ferencváros), Torghelle Sándor (MTK)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek