hu en
2015. Április 12. 09:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
A tavasszal jól szereplő Haladás érkezik Sóstóra

Szentes Lázár csapata jelenleg tizenharmadik a tabellán, tehát nincs kieső helyen, de ezt csak annak köszönheti, hogy riválisainál eggyel több győzelmet tud felmutatni.

OTP Bank Liga NB I
1 Videoton FC 71 50
2 Ferencvárosi TC 64 30
3 MTK Budapest 57 14
4 DVSC-TEVA 54 25
5 Paksi FC 51 17
6 Újpest FC 51 12
PtGk Tabella

A Haladás gyenge őszt produkált, melynek eredményeképpen a téli szünetet a tizenötödik, azaz kieső helyen töltötte, és 17 meccs után mindössze 11 pont állt a neve mellett. A tavaszt viszont jól kezdték, hiszen 5 bajnokin már 7 pontot szerzett Szentes Lázár együttese, így most a tizenharmadikak. A másodosztályba zuhanás veszélye azonban még nem múlt el, hiszen rajtuk kívül még kettő másik együttes is 18 pontos, a Pécs és a Pápa - mindkét együttes vereséget szenvedett ebben a bajnoki fordulóban. Ugyanakkor a forduló előtt szintén 18 pontos Honvéd döntetlent játszott a DVTK-val, így ők megelőzték a szombathelyieket. Különösen fájó a zöldeknek, hogy az elmúlt fordulóban éppen a Honvédtól kaptak ki, ráadásul hazai pályán.

A csapat az eddigi 22 forduló alatt csupán 15 gólt szerzett, ami a második legrosszabb mutató az NB I-ben. Legeredményesebb játékosuk a télen Győrből szerződtetett Leandro Martinez, aki tavasszal már négyszer köszönt be.

A szombathelyiek a Magyar Kupából a legjobb 32 között estek, legyőzöjük éppen a Vidi elődöntős ellenfele, az Újpest volt. A Ligakupában a nyolcaddöntő és a Pécs jelentette a végállomást.

A Vidi és a Haladás őszi, szombathelyi bajnokiján 2-0-s fehérvári győzelem született.

CÍMKÉK
ellenfél-lesen Szombathely 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás
Hírek
A Vidi történetének egyik legjobb félidejét láthattuk vasárnap ÉRDEKESSÉG @ 2015. Április 14.

A klub 1968-as feljutása óta nem produkált ennél gólerősebb félidőt, a Haladás ellen hat gólig jutottunk a második játékrészben. Ennél többet tehát nem, ennyit azonban már lőtt a Vidi az elmúlt 47 évben. Múltidézés.

A Vidi öltözőjében jártam 23 - gyerekblog BLOG @ 2015. Április 14.

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk huszonharmadik bejegyzésében Szekeres Kornél és Zsédely Zalán Péter osztották meg a Haladás elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeiket.

Négy Vidi-játékos a 23. forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. Április 13.

A csakfoci.hu összeállításába a Haladás elleni 7-0 után Feczesin, Gyurcsó és Oliveira kerültek be, a hét legjobb cseréje pedig Dinko Trebotic lett.

Garancsi István: ”A meccseknek, a játékosoknak, a szurkolásnak, az ünneplésnek a stadionon belül van a helyük." INTERJÚ @ 2015. Április 13.

A szurkolók megosztottságát látva klubunk tulajdonosa nem tudott felhőtlenül örülni a Haladás elleni gólparádét hozó győzelemnek, de következetesen kitart amellett, hogy aki valóban szereti a Vidit, a lelátóról szurkoljon, és ne a parkolóból.

Joan Carrillo: "Ezért a sikerért a játékosok napról napra nagyon keményen megdolgoznak" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2015. Április 12.

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Trebotic: "Végig jól és agresszíven játszottunk" INTERJÚ @ 2015. Április 12.

A Haladás ellen csereként beálló, majd nyolc perc alatt duplázó horvát középpályás értékelte a mérkőzést.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek