hu en
2014. Augusztus 01. 14:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
A Vidi II játékosai meglátogatták a Napraforgó Városi Napközis Táborban nyaraló diákokat

A székesfehérvári Bregyó-közi napközis táborban fociztak és vidis ajándékokat is szétosztottak a Vidi II fiatal tehetségei.

Július első hetében nyitotta meg kapuit a Napraforgó Tábor, amely Székesfehérvár Önkormányzatának szervezésében zajlik a Bregyó-közi Sportcentrumban. Mint megtudtuk, 1989 óta minden évben várja a fehérvári diákokat a napközis tábor.

Kiprich Dávid, Sejben Viktor és Vallejos Dominique képviselték klubunkat, a fiatal játékosokat pedig nagy-nagy örömmel fogadták a táborozó diákok. Kiprichék rövid bemelegítést tartottak a kicsiknek, majd jöhetett a foci, ahol nem csak fiúk, de nagyon ügyes kislányok is pályára léptek.

A játék után vidis ajándékokat osztottak ki Sejbenék, és persze közös fotókat is készítettek a gyerekek a labdarúgókkal.

De nem csak kaptak, hanem adtak is ajándékot a gyerekek. Viszugyell Lilla, amíg a pajtásai a Vidi-játékosokkal fociztak, lerajzolta a három futballistát, amit aztán személyesen át is adott nekik.

CÍMKÉK
Sejben Viktor Kiprich Dávid József Vallejos Dominique
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek