hu en
2014. Június 28. 08:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Elindult a Vidi az ausztriai edzőtáborba

Kora délután foglalja el a csapat az ausztriai szállását, majd ezt követően máris edzésen vesznek részt a játékosok.

Szombat reggel 8:30-kor közös reggelivel indult a nap, majd ezt követően 9 órakor gördült ki a Sóstói Stadionból a csapatot szállító autóbusz. A játékosok jó hangulatban vágtak neki a néhány órás útnak. Kora délután ebéd, majd rövid pihenés, azt követően 17 órakor pedig már edzés szerepel a szombati programban.

A 12 napos loebeni edzőtáborozásra már a csapattal tart a Vidihez a napokban igazolt két labdarúgó, Horváth Tamás és Dinko Trebotic, csakúgy, mint a klubunkhoz kölcsönből visszatért Zsótér Donát, Fejes András és Szekeres Adrián, akiknek a munkájára, az elmúlt félévben a Vidi második csapatával készülő Uros Nikolicséhoz hasonlóan, kíváncsi a szakmai stáb. Szintén ott lesz a csapattal Ausztriában az elmúlt idényben a Puskás Akadémiában szereplő Nagy Zsolt. Nem tartott viszont az együttessel Arturo Álvarez, akinek még egy utólagos orvosi kontrollvizsgálaton kell részt vennie mielőtt csatlakozna a társakhoz. A keret nagy részétől eltérően, Sóstón folytatja a felkészülést Tomas Tujvel, Paraiba, Nildo, Mamadu, Vítor Gomes és Lupeta. Zé Luisnak pedig lejárt a kölcsönszerződése, így a támadó visszatért anyaegyesületéhez, a portugál Bragához.     

A tervek szerint az edzőtábor ideje alatt két felkészülési mérkőzést fogunk játszani. Július 4-én a háromcsoportos osztrák harmadosztályban szereplő SV Allerheiligen lesz az ellenfelünk, július 9-én pedig a cseh élvonalban szereplő FK Baumit Jablonec ellen lépünk pályára.

     
 

Íme a Vidi utazó kerete az ausztriai edzőtáborba:

Kapusok: Juan Calatayud, Horváth Tamás, Filip Pajovics

Mezőnyjátékosok: Marco Caneira, Juhász Roland, Szolnoki Roland, Gyurcsó Ádám, Kovács István, Nikolics Nemanja, Zsótér Donát, Fejes András, Nagy Zsolt, Dinko Trebotic, Sándor György, Filipe Oliveira, Álvaro Brachi, Stopira, Paulo Vinícius, Haraszti Zsolt, Kleinheisler László, Szekeres Adrián, Uros Nikolics

 
     
Hírek
Bernard Casoni: "Még mindig nem az eredmény a legfontosabb, hanem a mutatott játék" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2015. Június 27.

Vezetőedzőnk a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Szép gólokat szerezve nyertünk 3-0-ra a román FC Astra ellen FC ASTRA GIURGIU - VIDEOTON FC 0-3 (0-2) @ 2015. Június 27.

Az első félidőben hiába támadott többet ellenfelünk, Feczesin és Oliveira góljaival 2-0-ra vezettünk, a második félidőben pedig Kovács olyan gólt szerzett, amit mindenkinek látnia kell!

Ivanovszki korábbi csapata, a 2014-es Román Kupa-győztese lesz szombat kora este az ellenfelünk ELLENFÉL-LES @ 2015. Június 27.

A legutóbbi szezonban, annak ellenére, hogy a klub körül komoly gondok voltak, az Astra a román bajnokság negyedik helyén végzett, és indulhat az EL-selejtezőben.

Ivanovszki: "Várom már, hogy pályára léphessek korábbi csapatom ellen" INTERJÚ @ 2015. Június 27.

Macedón válogatott támadónk azt is elárulta, miért nem ugyanaz ez a mostani FC Astra Giurgiu, mint amelyikben 2012 és 2014 között szerepelt.

Osztrák és cseh csapat ellen játszunk az ausztriai edzőtáborban 2014. Június 27.

Július 4-én egy osztrák harmadosztályú, július 9-én pedig egy cseh élvonalbeli együttes ellen lépünk pályára felkészülési mérkőzésen.

Orvosi- és fizikai felméréssel elkezdődött a 2014-15-ös szezon 2014. Június 23.

A keretet több csoportra bontották, és néhány nap alatt elvégzik az ilyenkor szükséges teszteket, vizsgálatokat.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek