hu en
2014. March 27. 15:55  -  Acsai N. Ferenc   -   Photo: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Remek győzelemmel vette vissza az első helyet az U21

Csucsánszky Zoltán csapata 3-1-re nyert az Illés Akadémia-Haladás ellen csütörtök délután.

A Sóstói Stadion edzőpályáján feszültek egymásnak a csapatok csütörtökön 14.00-kor, a Vidi kezdőjében helyet kapott Kleinheisler László is, aki sérülése után készül a visszatérésre. 

Egy-egy veszélyes támadást jegyezhettünk fel mindkét oldalon, majd némileg váratlanul a vendégek kerültek előnybe, miután egy védők mögé belőtt labdára a hosszú oldalon érkezett Füredi, és jobbal a bal alsóba helyezett. (0-1.)

Nem zavarta meg különösképpen együttesünket a bekapott gól, továbbra is többet birtokoltuk a labdát és 10 perccel később egyenlítettünk: Paudits vette át Sejben labdáját a kaputól 5 méterre és biztosan lőtt a hálóba. (1-1.)

Néhány veszélyes, kapu elé lőtt szabadrúgás után a 40. percben már a vezetést is megszereztük büntetőből: Molnár vezette nagyjából 40 méteren keresztül a labdát, végül csak szabálytalanul tudták szerelni a tizenhatoson belül. A tizenegyest Kleinheisler magabiztosan lőtte jobbal a bal alsóba. (2-1.)

A második játékrészben nagy fölényben játszottunk, Géresi, Paudits és Kleinheisler is gólt szerezhetett volna, ám kimaradtak a lehetőségek, a végén azonban Sejben révén (akivel múlt héten kötött szerződést a Vidi) mégis növeltük előnyünket és egyben bebiztosítottuk a győzelmet. 

Az U21 ezzel visszavette az első helyet a táblázaton az MTK-tól, a következő fordulóban a Puskás Akadémia vendége lesz Csucsánszky Zoltán csapata.

Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information