hu en
2013. Június 22. 08:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Fitneszedzővel bővült a Vidi szakmai stábja

A 28 éves, székesfehérvári Papp Dániel játékosként három évig már szerepelt a Vidiben.

"1985. szeptember 19-én születtem Székesfehérváron. Tíz éves koromtól kezdve három éven át a Vidiben fociztam, és nyugodtan mondhatjuk, hogy a mai napig a Vidi a kedvenc csapatom, vagyis ez egy különleges dolog számomra, hogy itt dolgozhatom mostantól. Négy éve végeztem a Testnevelési Egyetemen testnevelő tanár - egészségtan tanár szakon, emellett testépítés-fitnesz OKJ-s végzettségem is van. A korábbi években a székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskolában dolgoztam testnevelő tanárként. Ugyan még csak néhány napja dolgozom együtt a csapattal, de azt már most elmondhatom, hogy egy kiváló közösségbe kerültem, és a játékosok is nagyon jó fejek. Nagyon keményen dolgoznak a srácok, és ami külön öröm számomra, hogy egyből elfogadtak engem is, és minden feladatot, amit elvárok tőlük, azt maximálisan elvégzik."

"A munkám egyik legfontosabb része, hogy a kisebb izomzattal rendelkező fiatal játékosok egy kicsit jobban megerősödjenek, ezáltal nagyobb esélyük legyen egy párharcot megnyerni a pályán. Ráadásul az izomzat megerősödésével csökken a különböző sérülések kialakulásának veszélye is. Itt az edzőtáborban egyszerre foglalkozom az egész csapattal, később azonban kisebb csoportokra bontjuk a keretet, és úgy fogunk dolgozni. Lesznek személyre szabott, speciális erőnléti edzések is, a cél az, hogy azonos szintre hozzuk fel a játékosokat" - nyilatkozta honlapunknak Papp Dániel.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek