hu en
2012. Május 25. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Rendőrségi közlemény

A vasárnap Újpestre utazó szurkolóink olvassák el a BRFK tájékoztatását!

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB I. utolsó fordulójában az Újpest FC – Videoton FC labdarúgó mérkőzés május 27-én 15.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Szusza Ferenc stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a Rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

A klub a sporttörvény 68. §. alapján szervezi a szurkolók utazását a mérkőzésre. Kérjük a tisztelt szurkolókat, hogy a gépjárművel érkezők 14.00 és 14.15 óra között gyülekezzenek az M1-M7 autópálya közös szakaszán a 10. KM-nél lévő budaörsi pihenőben (AGIP benzinkút és Holiday Inn hotel), ahonnan rendőri kísérettel közelíthetik meg a szurkolók a stadiont, és a Megyeri úton a lezárt területen parkolhatnak.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik gépkocsival kívánnak a mérkőzésre kilátogatni, és nem kívánnak a szervezett utazás keretében a stadionhoz érkezni, hogy gépjárműveiket lehetőleg a Megyeri út lezárt részén (ide csak érvényes belépővel rendelkezőket engedünk be), illetve a Váci út XIII. kerületi részén lévő TESCO áruház parkolóiban hagyják, (Újpest-Városkapu mögötti terület) ahonnan a gyalogosan kísért menettel érkezhetnek a stadionhoz.

A vonattal érkező szurkolók figyelmét felhívjuk, hogy a Déli pályaudvarról az M2 és M3 metróvonalakon keresztül közelíthető meg Újpest-Városkapu állomás, ahonnan a szurkolókat gyalogosan kísérjük a stadionhoz. Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a Metró igénybevételének jogszerűségét a BKV ellenőrei fokozottan ellenőrizni fogják, a metrószerelvények csak érvényes menetjegy ellenében vehetőek igénybe.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az idei jogszabályváltozások után az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén olyan módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket, és jó szurkolást, jó mérkőzést kívánunk!



Budapesti Rendőr-főkapitányság
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek