hu en
2012. Április 14. 19:00  -  Acsai N. Ferenc
Szigetszentmiklós - Videoton-PA 1-2

Bravúros győzelmet arattunk a Szigetszentmiklós otthonában, és pontszámban beértük a tabellán az SZTK csapatát.

 

Szigetszentmiklós - Videoton-Puskás Akadémia 1-2 (1-1)
Szigetszentmiklós: 150 néző
Játékvezető: Radványi Ádám Asszisztensek: Galán Roland, Kovács Péter
Szigetszentmiklós: Kozma - Nagy, Tóth, Csiszár, Szamosi, Barna, Szamosszegi, Lannert, Ngalle (Fekete '75), Márkus (Urbán '69), Bonifert
Videoton-PA: Czirjék - Margitics, Vaszicsku, Papucsek (Varga '55), Farkas N. - Macsicza, Soós, Molnár (Balog Gergő '81), Jeff Silva - Máté, Perics (Király '46)
Gólszerző: Ngalle ('8), illetve Papucsek ('16), Soós ('89)
Sárga lap: Barna ('32), Szamosi ('66), illetve Jeff Silva ('60)

Kissé hűvös időben kezdődött a mérkőzés a szigetszentmiklósi műfüves pályán, és rögtön a 8. percben megszerezte a hazai csapat a vezetést. Nagy Tibor indította Bonifertet, akinek beadása után a labda Margitics kezére pattant, a játékvezető 11-est ítélt, amit Ngalle magabiztosan értékesített (1-0). A 16. percben viszont már egyenlítettünk, Máté végzett el egy bal oldali szögletet, Papucsek pedig közelről a bal alsó sarokba fejelt (1-1). A 19.percben nagyon nagy helyzet maradt kihasználatlanul, Molnár a jobb oldalon kiugratta Pericset, de a kapus előbb érte el a labdát, mint támadónk. Az első félidő közepén Ngalle adott Bonifertnek jó labdát, a lövést Czirjék védte. Az első játékrész vége előtt még két hazai helyzetet jegyezhettünk fel, a 41. percben a 16-oson belülről lőtt fölé Ngalle, egy perccel később pedig Nagy indította Bonifertet, akinek középre lövését Czirjék megfogta.

                                                                                                                                                                                                Fotó: pfla.hu (archív)

A második félidő Vidi-helyzettel indult, Farkas jobb oldali szabadrúgása után Macsicza fejelhetett, de a kapus menteni tudott. Az 53. percben térdrándulás miatt Papucseket le kellett cserélni, Varga Tamás lépett pályára. A védelembe Macsicza állt vissza, Varga pedig a középpályán kapott helyet. Az ápolás alatt Máté került helyzetbe, de lövése mellé ment. A 67. percben Molnárt rúgta fel Szamosi, Farkas fölé tekerte a szabadrúgást. Pár perccel később Urbán bombázott 15 méterről fölé, majd Jeff Silva balról beadott labdája után Máté lőhetett nagy helyzetben, de a hazaiak kapusa pont jó helyen állt. A mérkőzés végén azonban így is mi örülhettünk, Balog ment el a jobb oldalon, jól adott középre, és az érkező Soós 10 méterről a jobb alsóba lőtt. Maradtak izgalmak a ráadásra is, Szamosi szöglete után, az előre merészkedő Kozma kapus fejelt, de Czirjék védett. Jó mérkőzésen, a második félidőben fölényben futballozva, értékes 3 pontot szereztünk.

     
  Hartyáni Gábor:
Szerencsétlenül indult számunkra a találkozó egy vitatható 11-essel, de aztán sikerült még a félidőben egyenlíteni, és egy nagyon kemény mérkőzésen, kis szerencsével, de nyertünk. A második félidőben egyértelműen átvettük a játék irányítását, az ellenfél pedig kicsit elfáradt. A mostani helyzetünkben ez egy bravúros győzelem volt egy jól felkészített csapat ellen.
 
     

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek