hu en
2012. Július 27. 16:48  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SPORI
A Vidi-Pápa játékvezetője lesz a Vidi-Pápa játékvezetője

A 29 éves mezőkövesdi bíró a 2011-12-es szezon végén vezetett nekünk először NB I-es meccset: szintén a Pápa elleni bajnokit.

Radványi Ádám a játékvezetői vizsgát 2002-ben Miskolcon tette le. Szakmai képzéséért, vizsgáztatásáért Fábián Mihály volt felelős. Gyakorló játékvezetőként különböző szintű bajnokságokban szerezte meg a szükséges tapasztalatokat. Ellenőreinek, sportvezetőinek javaslatára 2008-ban lett országos NB II-es, 2011-ben NB I-es játékvezető. 2011. április 15-én mutatkozott be az élvonalban az Újpest - Szolnok mérkőzésen.

Az előző szezonban két meccset vezetett NB II-es akadémiai csapatunknak, mindkétszer nyertek Hartyáni Gábor tanítványai. (Szigetszentmiklós - Videoton-Puskás Akadémia 1-2, Videoton-Puskás Akadémia - Budaörs 5-1)

NB I-es mérkőzést eddig egy alkalommal vezetett nekünk Radványi sporttárs, méghozzá a májusi Vidi - Pápa (2-0) bajnokit.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek