hu en
2012. Március 20. 17:30  -  Acsai N. Ferenc
Barátok közt: magyar-lengyel futballnap

Futballtornával és fórummal egybekötött magyar-lengyel barátság napja lesz március 23-án, pénteken Felcsúton és a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

Fejér megye és Székesfehérvár Önkormányzata - a hagyományoknak megfelelően - idén is megrendezi a magyar-lengyel barátság napját. Idén a sport különösen hangsúlyosan szerepel az Opolei vajdaságból és Opole városból érkező vendégekkel közös programokban.

Déli 12 órától a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ad otthont a Magyar-Lengyel Barátság Napi Futball Kupának, amelyen az Opole Vajdaság, a Partium FC Nagyvárad, a Vác LSE és a Puskás Akadémia korosztályos csapatai vesznek részt.

18 órakor Székesfehérváron, a Sóstói Stadion új médiaszárnyában (főépület első emelet) nyílt fórumra, beszélgetésre várják az érdeklődőket. A beszélgetés témája a magyar-lengyel focimúlt, jelen, jövő és különösen a nyári labdarúgó Európa-bajnokság egyik házigazdájának, Lengyelországnak az eseménnyel kapcsolatos beszámolója. Stadionok (film a létesítményekről), készülődés, az EB jelentősége az európai futballban és Lengyelország életében. 

A fórum vendégei: Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke, Wojciech Tyc, korábbi lengyel válogatott labdarúgó, és Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Akadémia elnöke.

CÍMKÉK
Sóstói Stadion Kovács Ferenc Puskás Akadémia
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek