hu en
2012. Március 18. 18:47  -  Wéninger Ákos
Így értékelték az edzők a mérkőzést

Paulo Sousa és Kondás Elemér a mérkőzés után nyilatkoztak a Szuperrangadóról.

Paulo Sousa:
Gratulálok a DVSC-nek! Nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést. Több helyzetet is sikerült kialakítanunk a Debrecen kapuja előtt. Játékosaim nagy akarással és nagy lelkesedéssel játszottak. Ez a nagy akarás néha hibákat is eredményezett. Egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők a pályán. A második félidőben a DVSC zártabb játékra váltott, erre mi is taktikailag reagáltunk, ám pont ekkor kaptuk a gólt, ami mentálisan teljesen padlóra küldte a csapatot, és bizony időbe telt, mire ismét felpörögtünk. Ugyanakkor úgy vélem, semmivel sem voltunk rosszabbak ellenfelünknél, ezért csak az eredmény miatt vagyok csalódott.
 

Kondás Elemér:
Nehéz mérkőzésre számítottam, és ez be is következett. Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat otthonába látogatunk. Próbáltunk türelmesen, taktikusan játszani. Az első félidőben a hazaiakat segítette a szél, a második játékrészben viszont minket. Ekkor feljebb toltuk a védelmünket, próbáltunk agresszívan letámadni, és végül egy ilyen szituációból megszereztük a győztes gólt.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek