hu en
2011. November 27. 22:25  -  Kopa Rajmund
A Ligakupában a DVTK, az MK-ban a Győr a következő ellenfél

A Sport TV Harmadik félidő Extra című műsorában tartották meg a Ligakupa és a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolását.

Előbb a Ligakupa negyeddöntőinek párosait húzták ki. Kiemelt az öt csoportgyőztesből csak négy csapat lehetett, és így a Kaposvár - aki nem került be a négy elsőnek húzott csapat közé - már biztosra vehette, hogy egy kiemelt ellenféllel kell megküzdenie a legjobb nyolc között.
Csapatunknak először az MTK-t, majd a Paksot sorsolták, de egyikükkel sem játszhatunk, hisz előbbivel a csoportküzdelmek során már megmérkőztünk, utóbbival pedig azért nem kerülhettünk össze, mert akkor a Debrecennek is a korábbi csoporttárs Diósgyőr jutott volna. Így némi irányítással, a logika szerint alakultak ki a párok.

Ligakupa, negyeddöntők:

Videoton FC - Diósgyőr
Pécs - MTK
Debrecen - Paks
Kaposvár - Lombard FC

Az első mérkőzéseket 2012. február 22-én, a visszavágókat március 7-én játsszák.

A Magyar Kupában a sorsolás óta lejátszották a nyolcaddöntőket, a papírforma két helyen borult, két első osztályú csapat, a Pécs és a Ferencváros alulmaradt NB II-es ellenfeleikkel szemben. Előbbit az MTK, utóbbit a Békéscsaba búcsúztatta a további küzdelmektől.

Magyar Kupa, negyeddöntő párosításai:

Videoton – Győri ETO
Kaposvári Rákóczi – DVSC-Teva
Bajai LSE (II.) –  Újpest FC
Békéscsaba – MTK (II.)

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek