hu en
2011. Szeptember 01. 12:06  -  Wéninger Ákos
Jó ütemben halad Szolnoki rehabilitációja

Két hét múlva, akár már teljes értékű munkát is végezhet a Vidi fiatal játékosa, szeptember végén pedig már ismét játszhat.

Szolnoki Roland, augusztus elején szenvedett súlyos bokasérülést, a Hapoel Ra'anana elleni felkészülési mérkőzésen. Az első héten fekvőgipszben pihentette a sérült lábát játékosunk, majd augusztus második felében elkezdődhetett a rehabilitáció. A múlt héten Szoszo, már tehermentesített izomerősítő gyakorlatokat is elvégezhetett. Néhány napja részt vett egy ultrahangos vizsgálaton, és az eredmények alátámasztották, hogy a gyógyulás a megfelelő ütemben zajlik, semmiféle komplikáció nem lépett fel. Ennek megfelelően két hét múlva, már teljes értékű munkát végezhet a fiatal középpályás, szeptember végén pedig akár már pályára is léphet.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek