hu en
2011. Május 16. 17:49
Farkas: Jobbak vagyunk!

Nagy Dani és Farkas Balázs már részese volt a Videoton 2006-os Magyar Kupa sikerén és szeretnék újra átélni az élményt.

     
   
  Nagynak már van egy kupasikere, most szeretne még egyet.  
     

„Fantasztikus élmény volt, amit sosem lehet elfelejteni” – idézte fel az emlékeit Dani. „A döntőben annak ellenére, hogy az akkori bajnokságban a tabella alsó régiójában foglalt helyet, nem volt egyszerű dolgunk a Vasas ellen. Szerintem sokan emlékeznek rá, hogy végül büntetőkkel dőlt el a kupa sorsa. Én a fináléban nem játszottam, de amikor Sebők Zsolt megfogta az utolsó tizenegyest, s ezzel győztünk, mindenkiben, így bennem is hatalmas feszültség oldódott fel. Szinte őrjöngtünk, annyira örültünk. Csodálatos érzés volt!”
”Egy kupameccs, pláne egy döntő, sosem olyan, mint egy bajnoki összecsapás. Itt teljesen mindegy, hogy az aktuális bajnokságban éppen hogyan szerepelnek a résztvevők” – tette hozzá Farkas Balázs. „Ennek megfelelően kedden is kemény csatára számítunk a Kecskemét ellen. Nyilván, mind a ketten győzni akarunk, s ez így természetes. Az idei teljesítményünk megkoronázása lenne, ha a bajnoki arany mellett sikerülne elhódítanunk a Magyar Kupát is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így is legyen. Szerintem jobban felkészítettek és szervezettebbek vagyunk, mint a kecskemétiek. S hogy elkerüljük az öt évvel ezelőtti izgalmakat – én is ennyivel öregebb lettem, az idegeim pedig rosszabbak – a legutóbbi alkalommal ellentétben ezúttal szeretnénk kilencven perc alatt eldönteni a mérkőzés és a kupa sorsát.” – mosolygott a csapatkapitány.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek