hu en
2011. Május 15. 11:47  -  Németh Zoltán
Pont nélkül maradtunk a fővárosban

A Vidi U17 és U19 a Honvéd, az U16 és U18 a Vasas otthonában szenvedett vereséget.

Honvéd U19 - Videoton FC-Puskás Akadémia U19 2-1 (1-1)
Remekül kezdett U19-es csapatunk a bajnokságot vezető Honvéd otthonában, a 6. percben Balog Gergő lekészítéséből Elek Bence bombázta a labdát a hazaiak kapujának jobb alsó sarkába. A folytatásban a Honvéd igyekezett felpörgetni játékát, és egy gyors ellentámadás végén ki is egyenlítettek a hazaiak. A második félidő derekán egy szöglet után nem tudott felszabadítani védelmünk, a Honvéd támadója pedig kihasználta a lehetőséget, a 61. percben vezetéshez juttatta csapatát. U19-es gárdánk így is egyenlíthetett volna, a 82. percben Nyilas harcolt ki egy büntetőt, Elek Bence lövését azonban védte a Honvéd kapusa, egy erősen döntetlen-szagú találkozón így a hazaiak örülhettek 2-1-es sikernek.

     
  Horváth Péter, a Videoton FC-Puskás Akadémia U19 edzője: Visszaköszönt az MTK elleni meccs, melyet szintén vezetésről buktunk el. Hozzáteszem, nem a kihagyott büntető miatt kaptunk ki, ez benne van a labdarúgásban. Sajnos megint akadtak kihagyásaink, ezeket használta ki a Honvéd.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Honvéd U17 - Videoton FC-Puskás Akadémia U17 2-0 (1-0)
A korosztály kiemelt bajnokságát vezető Honvéd otthonában nagy csatát vívtak a felek a 26. forduló rangadóján, csapatunknak azonban végül pont nélkül kellett hazatérnie. A fővárosiak érezhetően nagy elszántsággal kezdtek, melynek köszönhetően több párharcot nyertek a középpályán, ez döntőnek bizonyult a meccs alakulását tekintve. A hazaiak szilárd védekezésre alapuló biztonsági játékában ugyan több alkalommal is zavart keltett csapatunk, ám ezekből nem sikerült betalálnia Mózner János tanítványainak. A Honvéd ellenben jól élt lehetőségeivel, és végül mindkét félidőben egy-egy gólt lőve 2-0-ra nyerte a meccset. A Vidi U17 veresége ellenére megőrizte harmadik helyét a tabellán.

     
  Mózner János, a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 edzője: Ma hiányzott belőlünk az a tűz, mely elengedhetetlen egy rangadó megnyeréséhez. Mentünk, támadtunk, de ez kevés volt a pontszerzéshez is.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Vasas U18 - Videoton FC U18 1-0 (1-0)
Már a kezdő sípszó előtt sejteni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolga U18-as együttesünknek a Vasas otthonában, Disztl László edző gárdája ugyanis sérülések és eltiltások miatt erősen tartalékos összetételben lépett pályára. Ennek ellenére csapatunk jó játékkal tartotta kontroll alatt a találkozót, ám ezúttal ez kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. Fiataljaink előtt ugyan akadtak lehetőségek, de ezeket ki hagyta csapatunk, az első félidő utolsó pillanataiban pedig mindezt büntette a Vasa, mely egy szabadrúgást követő fejessel megszerezte a vezetést. Fordulás után nagy energiákat mozgósított a Vidi az egyenlítés érdekében, ám a próbálkozások nem jártak sikerrel, ráadásul a játékvezetője "elfelejtett" kiosztani egy piros lapot a hazaiaknak, miután védőjük utolsó emberként buktatta a remek helyzetben kilépő Molnár Tibort. Együttesünk így nem jutott el az egyenlítésig, a Vasas 1-0-ra megnyerte a találkozót.

     
  Disztl László, a Videoton FC U18 edzője: Csapatom egyértelműen megérdemelte volna az egyik pontot, sokat dolgoztunk érte, de a végjátékokat nem tudtuk kellő pontossággal teljesíteni. Ezzel együtt is gratulálok a fiúknak, hiszen csere nélkül, erősen tartalékosan is jó meccset játszottak a Vasassal.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Vasas U16 - Videoton FC U16 7-0 (3-0)
Kevés sikerélményben volt része a Vidi U16-nak az angyalföldi látogatás alkalmával, pedig az első 30 perc szoros meccset ígért. Ebben a periódusban kiegyenlített játékot hozott a bajnoki, mindkét fél jó megoldásokkal veszélyeztette az ellenfél kapuját. Az első félidő közepén aztán a hazaiak villámgyorsan tetemes előnyt szereztek, kihasználva védelmünk megingásait. Ettől kezdve nem volt kérdéses a meccs sorsa, a Vasas szárnyakat kapott, és lehetőségeit kiugró százalékban értékesítve 7-0-ra nyert.

     
  Tóth József, a Videoton FC U16 edzője: Megérdemelt a Vasas sikere, de a gólkülönbség erősen túlzó, egy csapat ritkán tudja olyan százalékban kihasználni helyzeteit, mint tette azt a hazai gárda ezen a bajnokin.  
     

A találkozó jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek