hu en
2011. Március 12. 10:00
Meddig tud ma még jegyet vásárolni kedvezményesen?

Székesfehérváron 14 óráig, Budapesten pedig 16 óráig tudják szurkolóink még kedvezményesen megvásárolni a belépőket.

Jegyvásárlás
A VidiClub tagsággal rendelkező szurkolóink 1000 Ft-ért, nem klubtag szurkolóink 1500 Ft-ért válthatják meg a belépőket szombaton 14 óráig a Sóstói Stadionban, délig pedig a Premier Jegyirodában.

Sóstói Stadion: szombaton 10-14 óráig.

Premier Jegyiroda (Várkörút 48.): szombaton 10-12 óráig.

Budapesten:
Football Factor (Budapest, V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky u. 55.): szombaton 10-16 óráig.
 

Érdemes elővételben megváltani a jegyeket, mert a helyszínen, az Albert Stadion „vendégpénztárában” már 2000 forintba kerül a belépő!
FONTOS! Ha mégis az Üllői úton szeretné (vagy van lehetősége csak) megvenni a belépőt, akkor kérjük, hogy a biztonsági szolgáltanál jelezze jegyvásárlási igényét!
 

Ultra és családi szektor - saját biztonsági csapat
A nagy érdeklődésre tekintettel a vendégszektort kettéosztják a rendezők, és az ultrák mellett helyet kap egy csendesebb,  ún. családi szektor is a hagyományos lelátórészben. Az árak egységesek, a fenti összegekért lehet mindkét részbe bejutni. A nyugodt meccsnézés érdekében a vendégszektorban a Sóstói Stadionból ismert biztonsági emberek teljesítenek szolgálatot.


Utazási infók
Klubunk szurkolói buszokat is indít, szombaton 16 óra 45 perckor a Piactér - Munkaügyi Központ előtti parkolóból, gyülekező 16 óra 30 perctől. Szurkolóink a felszállásra jogosító "buszjegyeket" a fenti, székesfehérvári helyszíneken és időpontokban vásárolhatják meg - VidiClub tagjaink 700 forintért, nem regisztrált szurkolóink 1200 forintért.

Azokat, akik vonattal utaznak, klubunk ingyenes buszokkal szállítja át a Kelenföldi vasútállomásról 18 óra 15 perckor az Albert Stadionig, és természetesen a mérkőzés után vissza.

Javasoljuk az autóval érkező szurkolóinknak is, hogy Kelenfüldön parkoljanak, és szálljanak fel a BKV különjárataira.

A helyi buszokhoz csatlakoznak a Fehérvárról induló buszok is, és együtt, konvojban, rendőri felvezetéssel folytatják útjukat az Üllői útra.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek