hu en
2011. Március 12. 10:07  -  Wéninger Ákos
Rendőrségi közlemény Vidi-szurkolók részére!

A BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság az alábbi közleményt juttatta el honlapunknak.

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB I hétvégi fordulójában az FTC - Videoton labdarúgó mérkőzés március 12-én 19.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Albert-stadionban.


Kérjük, hogy a gépkocsikkal, vagy a klub által szervezett autóbusszal érkező vendégszurkolók az M1-M7 közös szakasza 13. KM-nél lévő AGIP benzinkút és Holliday Inn Hotel parkolójában gyülekezzenek 17.15 és 17.30 óra között, innen rendőri felvezetéssel legkésőbb 17.30 órakor utazhatnak az Etele térre, ahol a vonattal érkezők is csatlakozhatnak a konvojhoz. Innen szintén megerősített rendőri kísérettel kísérjük a vendégszurkolókat a stadionhoz. Kérjük, hogy aki később érkezik, legkésőbb az is 18.00 óráig érjen az Etele térre!


A beléptetés a szokottnál lassúbb lesz, mivel a mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség is részt vesz a belépők átvizsgálásában.
Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság

(fotó: origo.hu)

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek