hu en
2011. Március 12. 10:10
dr. Mezey: A három pont megszerzése a célunk

Farkas és Nagy biztosan nem játszik a Fradi ellen, de vannak további kérdőjelek is.

- A héten sokan, sok mindent elmondtak előzetesen a mai rangadóról a különböző sajtóorgánumokban...

+ Jó alkalom volt ez azok számára, akik szeretnek beszélni, elmondhatták, hogy az egyik milyen nagy, a másik milyen kicsi, a biztos végeredményről már nem is szólva! Így megy ez a Fradi-Vidi előtt. Pedig biztos végeredmény nincs, mint ahogy könnyű meccs sincs, csak néhányan gondolják azt, hogy van. Minden meccsen van viszont ellenfél, adott esetben jól felkészült. Nyilván minden mérkőzésre úgy megyünk, hogy győzni szeretnénk, de a siker többek között annak is a függvénye, hogy az aktuális ellenfél milyen erőket vonultat fel, hogy játszik és még sorolhatnám. Természetesen, ma is a három pont megszerzése a célunk, ilyen szempontból nem különbözik a mai rangadó a többi bajnokitól.

- Kik azok, akik biztosan nem játszhatnak ma este?

+ Sajnos vannak sérüljteink, akik biztosan nem lépnek pályára az Üllői úton, így Farkas Balázs és Nagy Dániel, de vannak még további kérdőjelek az összeállításban.

- Mi az a momentum, amin áll vagy bukik a Fradi elleni mérkőzés?

+ Erről sokat beszélgettem a játékosokkal, de ezt itt, nyilvánosan nem szeretném elmondani, nem mintha nagy titok lenne. Hogy mik hangzottak el, az ebben az esetben egy kicsit "intim", amit az edző a legbensőségesebb körben mond el. Hangzatos kijelentéseket pedig nem szeretnék tenni.

- Mivel lenne elégedett a mai meccs után?

+ Ezt majd a meccs után tudom megmondani, hiszen akkor látom, hogy a mutatott játék és az elért eredmény hogyan párosult.

- Többen azt mondták, a két csapat pillanatnyi felkészültsége döntheti el a rangadót...

+ A futballban a helyzetek is mindig a pillantanyi pozíciótól vagy diszpozíciótól függenek. Ha egy csapat folyamatosan őrli az ellenfelét, akkor annak gyakrabban bejönnek az optimális pillanatok, mint annak, aki végig bekkel a kapuja előtt. Így, azért van összefüggés egy csapat összteljesítménye és a nüanszbeli dolgok között.

     
  Akik utaznak ma: Bozsovics, Sebők, Lázár, Lipták, Vaskó, Andics, Milanovics, Hidvégi, Izing, Sándor, Elek, Polonkai, Szakály, Gosztonyi, Djordjic, Vasziljevics, Alves, Lencse,  Nikolics  
     

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek