hu en
2011. Március 09. 21:01
Így látták az edzők a Honvéd - Videoton MK mérkőzést

A két csapat mestere egyetértett abban, hogy tipikus kupamérkőzés volt a mai.

dr. Mezey György: „Igazi kupatalálkozó volt, ahol az első félidőben egy felszabadultan játszó Honvéd a tartalékosan felálló csapatunkat nagyobb erőfeszítésre kényszerítette. A második játékrészben aztán, a cseréket követően, jó játékkal folytattuk, megvoltak a helyzeteink, amelyek alapján győzhettünk is volna. A magam részéről bizakodva várom a jövő heti visszavágót. A mai kupameccs egyben jó alkalom volt arra, hogy megnézzem, hogyan lehet helyettesíteni azt a három embert, akik jelenleg sérültek. Nagy Dani, Farkas Balázs és Elek Ákos egyelőre nincsenek bevethető állapotban, ami elég nagy gond. Van még azonban két napunk, meglátjuk mi lesz szombatig. Ami a mai cseréket illeti, Djordjic kapott egy rúgást a térdére, nem akartam tovább erőltetni őt a második félidőben, viszont Gosztonyi és Nikolics is remekül állt be – ők hozták össze az egyenlítő gólt is.”

Supka Attila: „Tipikus kupamérkőzés volt, amelyen méltó ellenfelei voltunk a Videotonnak. Mind a két csapatnak megvoltak a lehetőségei arra, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést. Ez végül nem történt meg, így a döntetlennel mindkettőnknek megmaradt az esélye arra, hogy kivívja a továbbjutás jogát.”





 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek