hu en
2011. Február 08. 18:48
Két brazil csatár a Vidiben?

Alves-zel, vagy nélküle? Kettő, vagy egy brazil csatárral, esetleg eggyel sem?

     
   
  César itt búcsúzik, de vezetőedzőnk visszavárná  
     

Ahogy közeledik a bajnokság, úgy vetődik fel a szurkolókban is egyre többször a kérdés: vajon mi igaz az átigazolási pletykákból? Nap, mint nap olvasni a hírportálokon a legkülönfélébb híreket, hol ezzel, hol azzal a játékossal hozzák hírbe a klubot. Nyilván sokan kíváncsiak arra, mi a szakvezetés elképzelése az igazolásokkal kapcsolatban. Nos, honlapunk az elmúlt héten részben már érintette ezt a kérdést. Vezetőedzőnk akkor elmondta, úgy néz ki, André Alves Fehérváron marad tavasszal is. Az elmúlt napokban azonban felgyorsultak az események. „Néhány nap alatt rengeteg ajánlat érkezett hirtelen Alves, illetve más játékosaink megvételére, amelyek között akadtak értékelhetetlenek, de igen komolyak is”, árulta el honlapunknak dr. Mezey György. „Úgy gondolom, eljött az idő, amikor a klubnak valamilyen módon elhatározásra kell jutnia, s pontot tenni a függőben lévő ügyek végére, ugyanis az ezt követő játékos- mozgások akár a felkészülés kárára is mehetnek. Ami Alves ügyét illeti, az álláspontom igen világos: most már nem járulok hozzá a távozásához! Az átigazolási időszak elején teljes mértékben egyetértettem azzal, hogy amennyiben André menni akar és valamelyik klub megfizeti a Videoton által megszabott árat, menjen. Ez azonban nem történt meg. Végül, maga Alves is úgy döntött, inkább maradna. Látom rajta, hogy jó hangulatban van, lelkiismeretesen dolgozik, bajnokságot akar nyerni. Mint ahogy erre korábban már utaltam, ha itt marad, le kell vele ülni tárgyalni. Meg kell említenem César Augustot is, aki itt volt nálunk próbajátékon a spanyolországi edzőtáborban. Tehetségesnek és közénk valónak tartjuk, ráadásul ide hozatalának feltételei is korrektek. Mindezt a klub vezetésével is közöltem, s most várom a tárgyalások eredményét, fontos lenne ugyanis, hogy a játékos minél hamarabb csatlakozni tudjon hozzánk. Ugyanakkor úgy ítélem meg, hogy Vujovicsot mégis kölcsön kell adnunk a tavaszi idényre, s Lencsét is szeretném, ha kölcsönbe menne. Előbbinek nyáron lejár a szerződése, s úgy tűnik, nem hosszabbít, utóbbit szeretném látni, hogy folyamatos játékterhelés mellett hogyan produkál. Márpedig, ha ez a két játékos távozik – két csatárról beszélünk – akkor Alvest itt kell tartanunk, illetve Césart le kell szerződtetnünk. Andics szerződésének meghosszabbítását továbbra is támogatom, ám egyelőre csak Farkas Balázs kontraktusának ügyében jutottak nyugvópontra a tárgyalások. Hangsúlyozom azonban, hogy a csatárkérdés megoldása most a legfontosabb és legégetőbb feladat.”

Látogassa meg a Videoton szurkolói oldalát a Facebookon és nézze meg, hogyan fürödtek a jéghideg Atlanti-ócenában stábunk tagjai!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek