hu en
2010. Október 24. 20:29
Ezúttal a bánréveieket segítettük

A koranyári, bánrévei viharkárosultak megsegítésére játszott vasárnap Kazincbarcikán a Vidi.

Nincs könnyű évünk… Viharkár, árvíz, vörösiszap-katasztrófa sújtja az országot. Kötelesség ilyenkor segítenie annak, aki tud – különösen, hogy ez a segítség hasznán túl az adakozó, a segítő lelkét is ápolja.
A borsodi viharkár közvetlenül is érintette közösségünket, hiszen Elek Ákos (és öccse, Bence) bánrévei, a rokonok házában is jelentős kárt okozott a jég. Így azután valóban, szinte magától értetődő volt, hogy a kazincbarcikai csapattal közösen, időpontot találjunk a mérkőzésre, amelynek bevétele a falu közösségét segíti. A Videoton a maga sajátos eszközeivel igyekezett más módon is segíteni, Ákos mezeit, aláírt labdát árvereztünk, és készítettünk egy DVD-t is Bánréve jelenlegi legismertebb polgárának meccseiből, a róla nyilatkozók gondolataiból. A DVD-vel – amely hétfőtől Székesfehérváron, a Vidishopban is kapható, így azok is tudnak még segíteni, akik nem utazhattak Barcikára – kicsit példát is szeretnénk mutatni a helyi srácoknak. Itt van egy fiú, az ő falujukból, aki olyan, mint ők, aki a csúcsra jutott – hátha nekik is sikerül.
A jó hangulatú mérkőzésen az első félidőben a Kazincbarcika NB II-es gárdája, a másodikban az NB III-as Putnok volt az ellenfele. Nyert a Vidi (3-1, 1-0), de talán megint csak nem ez a fontos. Jelezte, jeleztük a futball szinte semmi máshoz sem hasonlítható erejét.

Klubunk köszöni a VTCD - Kompaktlemezgyártó Kft., valamint a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness önzetlen, a jó ügyet szolgáló segítségét.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek