hu en
2020. Október 20. 08:30  -  Farkas Szilárd   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kovács Istvánra kéthónapos kihagyás vár

Középpályásunk állapotáról Dr. Kovács Tibor csapatorvos adott tájékoztatást. 

Kovács István utoljára szeptember 20-án, a Tiszaföldvár elleni Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára a Vidiben, azóta sérülés miatt nem számíthatott rá Márton Gábor vezetőedző.

"Kovács István idei szezonja sajnos nem sikerült jól. Az edzőtáborban kezdődtek a bajok egy ülőideg-gyulladással. Miután ez rendbe jött, a bal térdével akadtak problémák. Tisztában voltunk vele, hogy úgynevezett "úgrótérde" van, amely egy krónikus elváltozás. Kokót már korábban is kezelték Barcelonában, ezért is fordultunk ismét ugyanahhoz a specialistához. Artroszkópos beavatkozással távolították el a krónikus, degeneratív elváltozásokat a térdkalács alól, a szalag tapadásánál. Mindez azt is jelenti, hogy mire Kokó végez a rehabilitációs munkával, addigra az őszi szezon is véget fog érni. Jelenleg azt mondhatjuk, hogy örülhetünk, ha a téli edzőtáborra egészséges lesz, azonban fontos megjegyezni, hogy erre minden esély megvan" - fogalmazott Dr. Kovács Tibor.

Mielőbbi teljes felépülést kívánunk Kokónak!
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek