hu en
2023. Augusztus 01. 07:45  -  Óházy Bálint   -   Fotó: fehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: július 24-31.

Tóth Tamás Vid, Menyhárt Zsombor és Babos Bence is csereként lépett pályára az NB II nyitófordulójában.

A 2023/2024-es bajnoki szezon kezdetén négy játékosunk szerepel kölcsönben vagy kooperációs megállapodás keretében másodosztályú csapatnál. A mögöttünk hagyott hétvégén a Merkantil Bank NB II-ben is lejátszották az első fordulót, mi pedig megnéztük, hogy teljesítettek fiataljaink.

A Nyíregyháza - Siófok találkozón három Vidi-játékos is érintett volt: a mérkőzést 2-0-ra megnyerő hazaiak cserepadján foglalt helyet kölcsönben náluk szereplő kapusunk, Dala Martin, míg kooperációs partnerünknél, a Siófoknál az egyaránt kettős játékengedéllyel ott szereplő Tóth Tamás Vid és Menyhárt Zsombor csereként állt be, előbbi a 60., utóbbi a 77. percben lépett pályára.

Az Ajka 1-1-es döntetlenre végzett a nyitófordulóban a Soroksárral, a hazaiaknál Babos Bence csereként a 79. percben állt be.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek