hu en
2022. Február 14. 11:15  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: február 7-14.

Zeke Márió győztes bajnokit játszott végig az NB I-ben, Gundel-Takács Bence bemutatkozott horvát csapatában.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Zeke Márió végigjátszotta a Gyirmót Paks elleni idegenbeli, 3-2-es győzelemmel végződő bajnokiját. A pénteken Újpestre kölcsönadott Budu Zivzivadze még nem lépett pályára együttese Kisvárda elleni, 0-0-ra végződő mérkőzésén.

Az NB II-ben Szabó Levente végigjátszotta a Budafok Vasas elleni, 0-0-val végződött találkozóját. A Budaörsben kezdőként lépett pályára Horváth Barnabás és a kooperációs szerződés keretében ott futballozó Kojnok Zsolt az ETO FC Győr otthonában 2-2-es döntetlennel végződött bajnokin, Horváth a 71., Kojnok a 80. percig volt a pályán.

Az NB III-ban lépett pályára a Zalaegerszeg színeiben Zsóri Dániel, aki végigjátszotta a ZTE II MOL Fehérvár II elleni, 0-0-ra végződött mérkőzését. Halmai Ádám a hétvégén a ZTE egyik csapatában sem volt keretben.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov együttese, a szerb élvonalbeli Vojvodina hétfőn 15 órától játssza idei első bajnokiját a Napredak ellen. Gundel-Takács Bence szombaton bemutatkozott a horvát másodosztályú NK Jarunban, ő védte csapata kapuját a Dugopolje elleni, 1-1-re végződött bajnokin. Lyes Houri csapata, a román élvonalbeli Craiova 6-1-re verte a hétvégén a Dinamo Bukarestet, francia középpályásunk sérülés miatt továbbra sem volt együttese keretében.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek