hu en
2022. Február 12. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Mohl Dávid visszatért Székesfehérvárra

NB III-as csapatunkban folytatja a rutinos fehérvári hátvéd - A fiatalokhoz új kapusedző is érkezett Szatmári Zoltán személyében. 

A fiatalok mellett két rutinosabb új arccal is találkozhattak azok, akik az elmúlt hetekben kilátogattak az NB III-ban szereplő Vidi II edzéseire, vagy mérkőzéseire. 

Mohl Dávid 1985. április 22-én született Székesfehérváron. Dávid fiatalon az osztrák Admira Wacker ificsapatába igazolt, bemutatkozott az osztrák élvonalban is, onnan 2005-ben tért vissza a Vidihez, ahol a 2006/2007-es idényben debütált a felnőtt csapatban. 2009 nyaráig 62 élvonalbeli meccsen lépett pályára, kétszer nyert Ligakupát a Vidivel, ekkor viszont "elcseréltük" a Debrecenbe Demjén Gáborért, ahol magyar bajnok és kupagyőztes lett, majd Kecskemétre igazolt, ahol 2011-ben ismét Magyar Kupát nyert, a döntőben épp a Vidi ellen nyert a KTE 3-2-re. A folytatásban szerepelt a PMFC, az Újpest FC, a Haladás és legutóbb az NB II-es Szeged együttesében is. A téli felkészülési időszakban több edzőmeccsen is pályára lépett Szalai Tamás csapatában, tavasszal pedig az NB III-as bajnokságban is a Vidi II-ben szereplő fiatalokat segíti majd játékával és tapasztalatával a 36 esztendős hátvéd.

Dávid mellett szintén jelentős NB I-es rutin érkezett a szakmai stábba is a tél folyamán. A Vidi II eddigi kapusedzője, Hegedüs Ferenc ugyanis a télen az NB II-es Csákvár csapatának stábjához csatlakozott, a jövőben ott fogja nevelni a kapusokat. Helyére az MTK, a Siófok és a Vasas korábbi kapusa, Szatmári Zoltán érkezett a Vidi II-höz, ahol elsődlegesen természetesen kapusedzőként számítunk rá, de végszükség esetén, különböző sérülések és betegségek okán akár kapusként is nevezheti Szalai Tamás vezetőedző.

NB III-as együttesünk február 13-án, vasárnap délelőtt 11-kor kezdi meg a tavaszi bajnoki szereplését, hazai pályán a ZTE FC II-t látjuk vendégül. Frissítés: NB III-as csapatunk gólnélküli döntetlent játszott vasárnap a tavaszi rajton.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek