hu en
2022. Január 31. 09:40  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: január 29-31.

Zeke Márió végig a pályán volt csapata győztes bajnokiján, Horváth Barnabás bemutatkozott Budaörsön.

A hétvégén elkezdődött az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye, így ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Zeke Márió végigjátszotta a Gyirmót Budapest Honvéd elleni, idegenbeli 1-0-s győzelmével végződő bajnokiját. A fiatal balhátvéd az InStat elemzőrendszer értékelése szerint posztján a forduló második legjobb teljesítményét nyújtotta (262-es értéket kapott, akárcsak egyébként Marcel Heister a Puskás Akadémia ellen), az egész mezőnyt tekintve pedig a 16. legmagasabb InStat-indexszel zárt.

A Pakson 3-2-es vereséget szenvedő Zalaegerszegben Halmai Ádám nem állt be, Zsóri Dániel nem volt a keretben.

Az NB II-ben a tavaszt a Szolnok otthonában 1-0-s győzelemmel kezdő Budaörsben csereként beállva, a mérkőzés 78. percében mutatkozott be a másodosztályban az ősszel még a Vidi II-ben szereplő Horváth Barnabás. A Csákváron 2-1-es vereséget szenvedett Budafokba Szabó Levente a 69. percben állt be.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Lyes Houri csapata, a román élvonalban szereplő Craiova egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte az évet a bajnokságban, francia középpályásunk azonban sérülése miatt nem léphetett pályára. Gundel-Takács Bence együttese, a horvát NK Jarun és Emil Rockov csapata, a szerb Vojvodina számára csak februárban kezdődik a bajnokság tavaszi idénye.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek