hu en
2021. November 18. 12:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
ELLENFÉL-LES
Az FTC vendégei leszünk vasárnap

A zöld-fehérek az első helyről várják a rangadót, előnyük 5 pont előttünk, de egy meccsel kevesebbet játszottak.

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában FTC - MOL Fehérvár FC összecsapást rendeznek vasárnap 17.30-tól a Groupama Arénában. Ebben a szezonban másodszor találkozunk a Ferencvárossal, a MOL Aréna Sóstóban rendezett szeptemberi meccset a zöldek nyerték 1-0-ra

Az FTC 12 kör után vezeti a tabellát, úgy is, hogy a Puskás Akadémia elleni bajnokijukat csak januárban pótolják. 8 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség a mérlegük, 24 gólt szereztek (a harmadik legtöbbet a mezőnyben) és 9-et kaptak (ebben a mutatóban ők a legjobbak). Legeredményesebb játékosuk a nyáron igazolt Ryan Mmaee, aki 6-szor talált be eddig a bajnokságban. 

A Magyar Kupában - hozzánk hasonlóan - ott vannak a nyolcaddöntőben, legutóbb a Pest Megyei I. osztályban szereplő Tökölt verték 7-0-ra, előtte a Heves Megyei I. osztályú Hatvant 9-0-ra. A legjobb 16 között az NB II-es Vasas lesz az ellenfelük. 

A Ferencváros még érdekelt az Európa Ligában is, bár a csoportból való továbbjutásra már nincs esélyük, mivel az első négy körben vereséget szenvedtek. Jövő héten a Real Betishez látogatnak, míg az utolsó játéknapon, december 9-én a Bayer Leverkusent fogadják.  

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek