hu en
2021. November 03. 07:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: BVSC
Buzsáky Ákos: "Megtiszteltés, de egyben nagy lehetőség is a Vidi ellen játszani"

Szerdán 12:30 órakor a BVSC fogadja csapatunkat a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában. 

“Mindegyik NB III-as csapat életében nagy dolog az, ha egy élvonalbeli együttest fogadhat, ráadásul a Vidi az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb magyar csapata. Nagy megtiszteltetés, de egyben nagy lehetőség is számunkra ez a meccs. Nekünk vasárnap volt bajnokink, ami azt jelenti, hogy igazából két napunk volt kifejezetten a kupameccsre fókuszálni, de én úgy gondolom, hogy egy ilyen mérkőzésen a mi részünkről inkább a találkozó lélektanára kell koncentrálnia egy edzőnek. A mi játékosainknak ez egy jutalomjáték azért, mert már három csapatot elbúcsúztatattak a kupából. Megérdemlik azt, hogy egy ilyen erős együttest fogadhatnak" - mondta Buzsáky Ákos, aki a BVSC együttesét készíti fel a szerdai, Vidi elleni kupamérkőzésre.

A korábbi magyar válogatott és Premier League-játékost a zuglóiak céljairól is megkérdeztük.

“Nagy titkot nem árulok el azzal, hogy nem kifejezett célunk megnyerni a MOL Magyar Kupát, azonban a Vidi elleni meccs egy remek lehetőség megnézni azt, hogy egy erősebb ellenfél ellen mire vagyunk képesek. Nagy kihívás áll előttünk, de a hosszútávú céljainkat remekül szolgálja azt, hogy egy ilyen minőségű csapat ellen lemérhetjük azt, hogy hol tartunk. Lelkesen várja a szerdát az egész csapat, az elvárásom annyi, hogy folytassuk az elkezdett munkát és játékminőségben jöjjön vissza az, amiért hétközben dolgozunk. A BVSC egy komoly tradíciókkal rendelkező klub, amely ért el szép sikereket, játszottak itt korábban válogatott labdarúgók is. Megvannak persze az okai annak, hogy most az NB III-ban játszunk, de kimondott cél, hogy majd az NB II-ben szerepeljen az együttes, én is azért jöttem ide, hogy ebben segítsek. De most nem szeretnék ennyire előre nézni, egyelőre a Vidi elleni kupameccs van a szemünk előtt" - nyilatkozta a zuglóiak szakmai stábjának vezetője. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek