hu en
2021. Augusztus 06. 19:30  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Egymás elleni meccsel zárta a pénteket első és második csapatunk

Nikolics duplázott, Szendrei megszerezte első vidis gólját és Zivzivadze is eredményes volt, a vége 4-0 lett. 

Egymás elleni mérkőzéssel zárta a napot pénteken a Vidi és a Vidi II. A MOL Aréna Sóstó edzőpályáján rendezett mérkőzés 17.00-kor kezdődött, Szabics Imre a Kovácsik - Nego, Musliu, Rus, Stopira - Alef, Szendrei - Petrjak, Kovács I., Heister - Nikolics tizenegyet, míg Szalai Tamás a Gundel-Takács - Farkas, Lüftner, Dinnyés, Berekali - Tamás - Menyhárt, Dékei, Kovács B., Rónaszéki - Szabó L. kezdőt küldte pályára. Az edzőmeccset az a Szücs László vezette, aki az Év játékvezetője lett Fejér megyében

NB I-es csapatunk nagy iramban kezdte a mérkőzést, Gundel-Takács Bencének már a 3. percben nagy védést kellett bemutatnia, tíz perccel később pedig Nikolics ugratta ki Negot, akinek közeli lövése kapu mellé ment. A 15. percben megszerezte a vezetést első csapatunk, Kovács szép passzát követően Nikolics higgadtan tekert 14 méterről a bal felsőbe (1-0). Két perccel később Nego beadását Heister fejelte vissza Szendreinek, aki egy pattanás után óriási gólt lőtt 15 méterről a léc alá (2-0). Alig egy perccel később újabb gólszerzési lehetőséget dolgozott ki NB I-es alakulatunk, Nego beadását Heister centikkel fejelte kapu mellé az ötösről. 

A 20. percben Nikolics éles szögből lőtt kapura, Gundel-Takács szépen védett, majd a félidő vége előtt nem sokkal Kovács fordult le védőjéről, 15 méterről a bal kapufát találta telibe. 

A szünetben Szabics Imre Musliu helyére Zivzivadzét küldte pályára, aki két perc alatt kétszer került helyzetbe, előbb 22 méterről lőtt alig kapu fölé, majd 15 méterről laposan próbálkozott, ezt a kísérletet Gundel-Takács vetődve védte. 

A 60. percben Szalai Tamás sort cserélt, a Vidi II a Gundel-Takács - Urbán, Papp, Vágó, Bihari - Tóth A., Horváth B. - Tóth B., Armaan Singh, Gulyás - Tóth T. tizeneggyel játszotta le az utolsó 30 percet, míg a Vidi NB I-es csapatába Petrjak helyére Kojnok állt be.

A 68. percben egy kapu elé ívelt szabadrúgást Zivzivadze fejelt közelről a kapuba (3-0). A 81. percben Horváth Barnabás távoli, pattogós lövését kellett vetődve védenie Kovácsiknak. A 4-0-ás végeredményt a 88. percben Nikolics állította be, miután Negotól szép labdát kapott csapatkapitányunk, és közelről nem hibázott. 

A Vidi legközelebb augusztus 14-én, a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára, míg a Vidi II augusztus 11-én, szerdán délután a ZTE FC II otthonában játszik NB III-as bajnokit. 

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek