hu en
2021. Január 08. 18:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Márton Gábor: "Kemény mérkőzésen győztük le a Rijekát"

Vezetőedzői értékelések a MOL Fehérvár FC - HNK Rijeka edzőmeccs után.

Márton Gábor: "Jó ellenféllel találkoztunk az idei első edzőmeccsünkön. Két edzésen vagyunk túl eddig, szóval túl sok új taktikai dolgot még nem kérhettem számon a csapattól, azonban a következő napokban azon dolgozunk itt Horvátországban, hogy tovább bővítsük a variációs lehetőségeinket. Bár az eredmény az ilyen mérkőzéseken másodlagos, természetesen örülök, hogy egy kemény mérkőzésen legyőztük a Rijekát, annak azonban sokkal inkább, hogy a játékosok odatették magukat és jó ritmusban játszottak."

Simon Rožman: "Kis fennakadás volt a találkozó kezdési időpontjával kapcsolatban, de szerencsére a közjáték nem zavart meg bennünket. Az első félidei játékunkkal majdnem maradéktalanul elégedett vagyok, csak a gól hiányzott. Ezt azonban betudhatjuk annak, hogy rendkívül kemény edzéseink voltak az elmúlt napokban. A második félidőben a fiatal játékosaink is lehetőséget kaptak, az ő teljesítményükkel is elégedett vagyok." 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek