hu en
2020. Október 23. 09:30  -  molfehervarfc.hu   -   koronavirus.gov.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kötelező a maszkviselés a sportrendezvényeken is

Kérünk benneteket, tartsátok be az október 23-tól érvényes kormányrendeletet!

Péntektől, azaz október 23-tól kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben csütörtök este megjelent kormányrendelet szerint - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon.

"A rendelet értelmében a sportrendezvényeken csak a sportolóknak, az edzőknek, a mérkőzésvezetőnek, a versenybírónak és a segítőinek nem kell maszkot viselnie. Azt, aki a sportrendezvény szervezőjének felszólítása ellenére sem visel maszkot, a rendezvény szervezője köteles felszólítani a helyszín elhagyására" - fogalmaz a rendelet.

A fentiek értelmében kérünk benneteket, hogy már a vasárnapi, mezőkövesdi bajnokira, a jövő szerdai gárdonyi kupamérkőzésre, valamint az október 31-én, szombaton megrendezésre kerülő Vidi - FTC rangadótól kezdődően a MOL Aréna Sóstóba való belépéskor is viseljetek maszkot, és utána is, folyamatosan, amíg el nem hagyjátok a stadiont!

Mindez azt is jelenti, hogy október 23-tól minden Vidi II-es és Vidi-utánpótlás-mérkőzésen is kötelező a maszk használata a kilátogató szurkolóknak!

Közös érdekünk egymás és a saját magunk egészségének megőrzése, kérjük, viselkedjetek felelősen!

A VidiShop termékei között háromféle színben, gyerek és felnőttméretben is elérhetők a vidis maszkok!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek