hu en
2020. Június 18. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi - FTC: ismét nyílt kapukkal várjuk szurkolóinkat Juhász Roland búcsúmérkőzésén a MOL Aréna Sóstóban!

Vinícius Paulo is utoljára lép a sóstói gyepre a kedden 18:55-kor kezdődő találkozón. Jegyek már 2000 forinttól kaphatók, különleges programokkal várjuk szurkolóinkat a szezon utolsó hazai mérkőzésén.

Nagyszerű hír mindannyiunknak: a szezon utolsó hazai mérkőzését, a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC összecsapást ismét nyílt kapuk előtt rendezhetjük meg! Várunk szeretettel Titeket a MOL Aréna Sóstóban! Bérletes szurkolóinkat örömmel tájékoztatjuk, hogy ezen a mérkőzésen már újra a megváltott helyükön ülhetnek. 

A kedden 18:55-kor kezdődő összecsapáson utoljára láthatjuk hazai pályán Vidi-mezben karrierje utolsó mérkőzésén pályára lépő Juhász Rolandot és a 9 év után elköszönő Vinícius Paulót. Tegyük emlékezetessé nekik is ezt az estét, szurkoljunk minél többen a lelátókon! 

16:30-tól ételudvarral és szurkolói zónával is várunk Titeket a stadion előtt a Csíkvári úton, de a stadionon belül is számos szórakoztató program közül választhattok majd. 

A Vidi Múzeum is újra kitárjai kapuit a látogatók előtt kedden, az állandó kiállításunk mellett egy különleges Juhász Roland mezgyűjteménnyel is találkozhattok 10:00 órától. Az MTK-, Anderlecht- és Vidi-mezek mellett egyéb ereklyéket is látni fogtok Roli pályafutásából összegyűjtve, ha ellátogattok a mérkőzés előtt vagy után a VidiShop-ból nyíló múzeumunkba. 

A VidiShop ajánlata

Kedden a szokásos időben 10:00 órakor nyit a VidiShop, 15 óráig van lehetőség jegyvásárlásra. Már a Vidi - FTC mérkőzés napján megvásárolhatók - korlátozott számban - a Juhász Roland által dedikált mezek és labdák. Ne feledjétek, a mezek most 25% kedvezménnyel kaphatók!

Jegyinfók - az online jegyvásárláshoz szükséges a klubkártya!

A rendőrség által kiemelt kockázatúnak minősített mérkőzések alkalmával továbbra is meg kell adniuk szurkolóinknak a jegyvásárláskor nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál!

Ne feledjétek, a VidiShop és a Főpénztár is nyitva tart szombaton!

Jegyárak

A B-szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra. 

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést.

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, D4, D5, D6 illetve az RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú gyerekjegyek vásárolhatók. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet, vásárlás alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

Felhívjuk figyelmeteket arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultracsoport foglal helyet, akik állva szurkolnak és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vegyétek figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a teljes árú, 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal. 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó - FŐPÉNZTÁR 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Péntek, szombat, hétfő
10:00 - 17:00
Kedd 10:00 - 15:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Hétköznap és szombat 10:00 - 17:30
ebédszünet 13:00 - 13:30

Fehérvári Jegyiroda

8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)

Hétköznap 9:00 - 18:00
Hétvégén 10:00 - 16:00

Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.

Hétköznap 12:00-17:00

Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Megkérünk benneteket arra, hogy személyes jegyvásárlás esetén is a bankkártyás vásárlást részesítsétek előnyben a készpénzes fizetéssel szemben.

Azt javasoljuk, hogy jegyeteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőhöz! Felhívjuk az online jegyet vásárolók figyelmét, hogy minden esetben ki kell nyomtatni/telefonra le kell tölteni a vonalkódot tartalmazó jegyet, a kinyomtatott számla vagy a vásárlást visszaigazoló nyomtatvány belépésre nem jogosít.

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatjátok).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő e-mail címen: mlsz@tex.hu

A sajtó munkatársai az akkreditáció menetéről ide kattintva olvashatnak.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek