hu en
2020. Február 22. 07:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Joan Carrillo: "Minden energiánkkal azon leszünk, hogy megnyerjük a ZTE elleni találkozót is"

Vezetőedzőnk szerint a vendégek az elmúlt egy hétben elkapták a ritmust.

„A ZTE új vezetőedzőjét, anno egy jó labdarúgóként ismertem meg, most pedig edzőként úgy látom, hogy támadófocit szeretne bemutatni csapatával. Úgy tűnik, elkapták a fonalat, a kupában a hátrány ellenére is bízott a csapatában és ők is továbbjutottak. Vannak minőségi játékosaik a keretükben, de amennyiben sikerül felpörgetnünk a ritmust és nem hagyunk lehetőséget arra, hogy helyzetbe kerüljenek, akkor jó eredményt érhetünk el. Tiszteljük őket, de természetesen minden energiánkkal azon leszünk, hogy megnyerjük a ZTE elleni találkozót is” - mondta Joan Carrillo.

A ZTE ellen több játékosunk is hiányzik majd különböző sérülések miatt, eltiltás miatt pedig Elek Ákos, Armin Hodzic és Futács Márkó egészen biztosan nem lehet ott a 18-as meccskeretben.

„Sok mérkőzést játszunk, talán mi játszottuk ebben az időszakban a legtöbbet első osztályú ellenféllel szemben. Persze a Zalaegerszeg is érdekelt a kupában, de ők egy alacsonyabb osztályban szereplő együttes ellen játszottak, ez némileg más jellegű igénybevételt jelent. A játékosok viszont jól reagáltak erre a terhelésre, valamint arra, hogy sokan hiányoznak közülük, ezt az Újpest elleni találkozó után is lehetett látni. Megmutatták, hogy nyerni akarnak és sokat tesznek azért, hogy sikeresek legyünk. Meg vagyok győződve arról, hogy azoknak a játékosoknak, akik készen állnak a találkozóra, csak a győzelem jár a fejükben.”

Érdekesség, hogy a kupában is a ZTE-vel találkozunk majd március első heteiben.

„Igen, szinte egymás után háromszor találkozunk most a Zalaegerszeggel. De nem igazán foglalkozunk most ezzel, egyelőre a bajnokira koncentrálunk. Persze ha ott tartunk, akkor majd tovább szeretnénk jutni, de most a három pont megszerzése a célunk a mai bajnokin.”

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek