hu en
2019. Október 06. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Lipót Pékség SE nyerni tudott a MOL Fehérvár FC II vendégeként

Zsóri Dániel bombagóljával korán vezetést szereztünk, de a vendégek így is nagyon magabiztosan gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

NB III Nyugati csoport, 2019-2020, Őszi szezon, 9. fordulóMeccs center 
1-5
(1-2)
Zsóri Dániel 7
MOL Fehérvár FC II:
Kovács Dániel -- Pápai, Zsóri Dániel (Horváth 66), Funsho, Major, Vágó, Ódor, Tarnóczi (Rádai Gergely 59), Tamás Olivér, Kojnok, Tajti Bálint (Szalai 46)
Harsányi 20, Zimonyi 37, Harsányi 64, Zimonyi 66, Csete 68
Lipót SE:
Dénes (Takács 46) -- Csete (Schillinger 73), Tóth, Zimonyi (Nyári 79), Varga, Harsányi, Bieder, Simita, Zámbó, Nagy, Kapa
2019.10.06. SzékesfehérvárMOL Aréna SóstóJátékvezetők: Katona JózsefTopálszki SzabinMarozsi Gábor

Vasárnap délelőtt az NB III-as tabella 8. helyén álló Lipót Pékség SE látogatott Székesfehérvárra. Második csapatunkban ezúttal Kovács Dániel, Zsóri Dániel és Funsho kapott lehetőséget az NB I-es keretből. 

Nagyszerűen kezdődött számunkra a meccs, hiszen Zsóri már a 7. percben bevette a lipótiak kapuját, miután Tajti ugratta ki Puskás-díjas támadónkat egy kiváló labdával, amit 9 méterről a bal felsőbe bombázott (1-0). A 10. percben az NB I-es rutinnal rendelkező Harsányi Zoltán tekert 15 méterről alig kapu mellé. A 20. percben viszont már nem hibázott a horihorgas csatár, szép találattal egyenlített a Lipót (1-1). Öt perccel később ismét átvehettük volna a vezetést, de Zsóri ezúttal lapos lövést választott ziccerben, amit a vendégek kapusa védeni tudott. A 27. percben Tajti újabb remek labdát adott, Funsho azonban hibázott ziccerben. Tíz perccel a szünet előtt egy távoli bomba a kapufánkon csattant a kipattanót pedig Zimonyi közelről a kapunkba fejelte (1-2). A 22 esztendős támadó tavaly 65 gólt szerzett a megye I-es bajnokságban, jelenleg pedig 8 találattal vezeti az NB III-as góllövőlistát. A 40. percben újabb gólt szerezhetett volna a rendkívül gólerős fiatal csatár, de ziccerét Kovács nagy bravúrral védte.

A második játékrész is egy Zimonyi - Kovács párharccal kezdődött és ezúttal is kapusunk került ki győztesen a két játékos külön csatájából. A második félidő derekán alig 5 perc alatt három gólt kaptunk, előbb Harsányi bombázott 14 méterről a kapunkba (1-3), majd Zimonyi is eredményes tudott ismét lenni (1-4), végül pedig Zimonyi passzát követően Csete is betalált a kapunkba, kialakítva ezzel az 1-5-ös végeredményt.

A MOL Fehérvár FC II ezzel a vereséggel a 14. helyre került. Legközelebb a Bozsik Péter irányította Komárom otthonába látogat fiatal csapatunk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek