hu en
2019. Szeptember 05. 11:37  -  Guber Péter   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VÁLOGATOTT
Kovácsik Ádám: "Igyekszünk győzelemmel hangolni a Szlovákia elleni selejtezőre"

Kapusunk szerint nem lesz könnyű ellenfél Montenegró.

Ezúttal három Vidi-játékos - Kovácsik Ádám, Kovács István és Pátkai Máté - szerepel a magyar válogatott keretében. Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai szeptember 5-én barátságos mérkőzésen Montenegróban lépnek pályára, szeptember 9-én pedig Eb-selejtezőn Szlovákiát fogadják. Előbbi összecsapásról Kovácsik Ádám nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

"Jó hangulatban készültünk az elmúlt napokban. Az összetartás fénypontja természetesen a Szlovákia elleni selejtező, de a főpróba is nagyon fontos lesz. Montenegró ellen valószínűleg több olyan játékos is meg fogja kapni a lehetőséget, akik eddig kevesebbszer szerepeltek a nemzeti csapatban, mindenki be van vonva a közös munkába. Igyekszünk győzelemmel hangolni a hétfői mérkőzésre, címeres mezben azt gondolom, más nem is lehet a cél. Montenegró az elmúlt időszakban nem mindig ért el acélos eredményeket, de remek labdarúgókból áll a keret, az Atlético Madridnál és a Laziónál is akad játékosuk. Nem lesz könnyű ellenfél, hiszen ezen a szinten egyik ellenfél sem az, ráadásul új szövetségi kapitányuk van, motiváltan futnak majd ki a pályára. Küzdős mérkőzésre számítok" - fogalmazott Kovácsik Ádám.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek