hu en
2019. Szeptember 03. 08:00  -  Wéninger Ákos   -   mlsz.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elkezdte a felkészülést a magyar válogatott a szlovákok elleni Eb-selejtezőre

A hétfői mérkőzés előtt csütörtökön is pályára lép a nemzeti csapat, mégpedig Montenegróban.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Marco Rossi szövetségi kapitány három Vidi-játékosnak küldött meghívót a válogatottba, mely hétfőn elkezdte Telkiben a felkészülést a szeptember 9-i, szlovákok elleni sorsdöntő Eb-selejtezőre.

Kovács István és Kovácsik Ádám teljes intenzitással részt vett a nemzeti csapat hétfői edzésén, azonban Pátkai Máté még nincs száz százalékos állapotban, így ő nem vett részt a foglalkozáson - adta hírül az mlsz.hu.

A magyar válogatott csütörtök este 20.45-kor Montenegróban lép pályára barátságos mérkőzésen, majd jövő héten hétfőn, ugyancsak 20.45-kor Szlovákia legjobbjait látja vendégül a Groupama Arénában. A mieink három győzelemmel és egy vereséggel vezetik az Eb-selejtezős csoportjukat, igaz eddig csupán mi játszottunk négy meccset, a többi válogatott három találkozón van túl.

Az első selejtezőnket Szlovákia ellen játszottuk idegenben, és 2-0-ra kikaptunk szomszédainktól. Ezt követően azonban Szalai és Pátkai találataival 2-1-re legyőztük itthon a világbajnoki ezüstérmes Horvátországot, majd Azerbajdzsánban Willi Orbán duplájával és Holman góljával 3-1-re nyertünk, Walest pedig ugyancsak a Vidi középpályásának, Pátkai Máténak a góljával győztük le hazai pályán 1-0-ra.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek