hu en
2019. Augusztus 09. 11:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő - OTP Bank Liga 1. forduló, Merkantil Bank Liga 1. és 2. forduló

Így szerepeltek eddig a Vidi kölcsönjátékosai.

Kilenc Vidi-játékos játszik a 2019/2020-as szezonban ősszel kölcsönben. Bévárdi Zsombor ideiglenes klubváltásáról péntek reggel olvashattak honlapunkon, Berecz Zsombor az NB I-es Mezőkövesd csapatában, Tamás Krisztián és Bolla Bendegúz a szintén élvonalbeli ZTE-ben. Halmai Ádám, Mocsi Attila és Szabó Bálint az NB II-es Budaörsben, Nyári Patrik az NB II-es Haladásban, míg Zeke Márió az ugyancsak NB II-es Gyirmótban bizonyíthat.

Berecz Zsombor (Mezőkövesd) - Tamás Krisztián, Bolla Bendegúz (ZTE)
Az OTP Bank Liga NB I első fordulójában az újonc ZTE a Mezőkövesd otthonába látogatott. A zalai csapatban Tamás Krisztián végigjátszotta a találkozót, Bolla sérülés miatt nem volt ezúttal keretben, míg a hazai együttesben Berecz Zsombor a 60. percben lépett csereként pályára. A meccset Zivzivadze találatával a Mezőkövesd nyerte meg 1-0-ra. 

Halmai Ádám, Mocsi Attila, Szabó Bálint (Budaörs)
A Budaörs a hétvégi NB II-es fordulóban Tatabányán 2-0-s vereséget szenvedett a Nyíregyházától. Ezen a találkozón Szabó Bálint kezdőként 73 percet, Halmai Ádám pedig csereként 30 percet töltött a pályán, Mocsi Attila nem kapott játéklehetőséget.

Szerdán az élvonalból májusban kieső MTK volt az ellenfél, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 1-1-re végeztek a felek. Szabó Bálint végigjátszotta a 90 percet, Halmai Ádám a 77. minutumban állt be, Mocsi Attila ismét a kispadról nézte végig a bajnokit.

Zeke Márió (Gyirmót)
A MOL Fehérvár FC II együttesétől Gyirmótra kölcsönbe kerülő Zeke Márió első bevetésére egy NB I-ből kieső csapat, a Haladás ellen kerül sor, a balhátvéd kezdőként végigjátszotta az 1-1-es meccset - csakúgy, mint a 2. fordulóban az ETO Parkban a Győr ellen 3-0-ra elveszített találkozót.

Nyári Patrik (Haladás)
A Gyirmót ellen 1-1-es döntetlent játszó Haladásban mindvégig a pályán volt Nyári Patrik, aki szerdán is a kezdőcsapatba került Supka Attilánál és végül 58 percet játszott. Lecserélésekor még 1-0-ra vezetett a szombathelyi csapat, a találkozó 1-1-gyel zárult.

Bévárdi Zsombor (DVSC)
A fiatal támadó értelemszerűen még nem lépett pályára új csapatában, a Debrecen vasárnap a Kisvárdát fogadja hazai pályán.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek