hu en
2018. November 05. 12:55  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A 98. percben egyenlített a Sárvár a Vidi II ellen

Második csapatunk roppant balszerencsés körülmények között hagyott két pontot Vas megyében.

NB III Nyugati csoport, 2018-2019, Őszi szezon, 13. fordulóMeccs center 
1-1
(0-0)
Skriba 98
Sárvár FC:
Sásdi -- Nyírő, Horváth, Varga (Koronczai 79), Hoós (Takács 61), Kun, Skriba, Maráczi, Pados, Németh (Szántó 69), Graszl
Szalai 46
MOL Vidi FC II:
Hársfalvi -- Zeke, Pápai (Tamás 90), Kristán (Lencsés 74), Szabó, Komódi (Rádai Gergely 90), Galacs Erik, Mocsi, Szalai, Ódor, Tóth Bence
2018.11.04. SárvárSárvári SporttelepJátékvezetők: Juhász DávidImrő JánosKeszthelyi Tamás

Vasárnap délután Sárvárra látogatott Tímár Krisztián fiatal együttese. Ellenfelünk hazai környezetben csupán egy vereséget szenvedett eddig a bajnokságban, az éllovas FC Ajka tudott 3-1-re nyerni. A mieink a legutóbbi két bajnokijukat elveszítették (Pápa - Vidi II 3-0, Vidi II - Nagykanizsa 1-3), míg a Sárvár egy hete a jól szereplő Komárom otthonában győzött 3-1-re. A kezdés előtt nem sokkal belázasodott Kojnok Zsolt, így az utolsó pillanatban kellett a kezdőcsapatunkon változtatni. Tímár Krisztián végül Szalai Péternek szavazott bizalmat, akinek kezdőként ez volt az első felnőtt bajnoki mérkőzése. 

Körülbelül tíz másodpercet kellett várni az első hazai gólhelyzetre, a középkezdés után egyből Varga elé került a labda, aki két csel után ajtó-ablak ziccerben hibázott. A 16. percben Skriba szabadrúgását kellett nagy bravúrral kiütnie Hársfalvinak a jobb alsó sarok elől. Tíz perccel később egy szélről érkező beadást vágott Pápai a kapu fölé - ez volt az első komolyabb helyzetünk a meccsen. A 38. minutumban Skriba került nagy ziccerbe, miután a bal szélen megszerzett egy labdát, majd éles szögből kapura lőtt, Hársfalvi ismét hatalmasat mentett. 

A második félidő ugyanúgy kezdődött, mint az első, annyi különbséggel, hogy a középkezdés után nem sokkal mi kerültünk helyzetbe - és nem is hibáztunk. Az utolsó pillanatban a kezdőcsapatba kerülő Szalai lövése egy védőben elakadt, a labda visszapattant Szalai elé, aki tolt egyet rajta majd újra célba vette a hazai kaput, és ezúttal már nem hibázott, a labda védhetetlenül vágódott a kapu bal sarkába mintegy 22 méterről (0-1).

Az 50. percben egy szélről érkező beadást fejelt Skriba a kapunkra, Hársfalvi ezúttal is nagyot védett. A túloldalon Zeke távoli szabadrúgása kerülte el a hazai kaput, majd Galacs az alapvonalról passzolt Pápainak, akit a lövés pillanatában becsúszva eltarolt az egyik hazai védő a 16-oson belül, a játékvezető azonban nem adott tizenegyest. A meccs végén a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, a 90. percben Koronczai fejese a kapufán csattant, majd a gólvonalról Tóth Bence fejelte ki a labdát. A játékvezető öt perces hosszabbítást mutatott fel, ennek a legvégén Galacs került ziccerbe, közeli lövését azonban védte a Sárvár kapusa. Mindenki a hármas sípszót várta, azonban még a 98. percben is tartott a mérkőzés. A hazaiak végezhettek el 24 méterről egy szabadrúgást, Skriba Máté pedig a felső léc alá bombázott (1-1). 

Fiatal csapatunk remekül játszott, győzelmet érdemelt volna, azonban a 98. percben pontot tudott menteni Bojan Lazic együttese. A Vidi II legközelebb vasárnap 11 órakor a Bozsik Péter irányította Komáromot látja vendégül. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek