hu en
2018. Szeptember 28. 09:30  -  Guber Péter   -   Fotó: Panini / molvidi.hu
A MOL Vidi FC játékosai is szerepelnek a Panini FIFA 365 Adrenalyn XL kártyák 2019-es kiadásában

A világszerte népszerű kártyasorozat hazai kiadásában limitált szériás lapokat kaptak klubunk labdarúgói.

Az elsősorban matrica- és sportkártya-gyártásának köszönhetően világhírnevű Panini cég sok más sorozat mellett évről évre focis kártyákat is megjelentet. A futballvilág legnagyobb sztárjait is tartalmazó FIFA Adrenalyn 365 XL széria 2019-es kiadásában most a MOL Vidi FC játékosai is szerepelnek!

Az újságárusoknál és a szupermarketekben is elérhető pakkok több száz különböző játékost és címereket rejtenek, a MOL Vidi FC kártyái pedig a legexkluzívabb "Limited Edition", azaz limitált kiadás minősítést kapták a Paninitől.

A csak Magyarországon forgalomba kerülő vidis lapok kiemelt minősítésük miatt alapcsomagokban nem találhatók, csupán fémdobozok és multipakk csomagok rejtik őket. A hazánkban megjelenő 54 különböző "Limited Edition" kártyát az alábbi kiszerelésekből lehet összegyűjteni:

Kiszerelés neve "Limited Edition" kártyák száma
Premium csomag 1 db
Premium GOLD csomag 3 db
Multipack 1 db
Kezdőcsomag 4 db
Mini fémdoboz 2 db
Classic fémdoboz 3 db
Premium doboz 12 db

Klubunk játékosai közül Kovácsik Ádám, Fiola Attila, Juhász Roland, Vinícius Paulo, Loic Nego, Stopira, Anel Hadzic, Pátkai Máté, Stefan Scsepovics, Marko Scsepovics és a már nem a Vidi kötelékeibe tartozó Danko Lazovics és Varga József kerültek bele a Panini FIFA Adrenalyn 365 XL 2019-es sorozatba.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek