hu en
2018. Január 18. 19:57  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Az edzőtábor harmadik napján a futásé volt a főszerep

A Marko Nikolics vezette szakmai stáb csütörtökön is két edzést tartott - este pedig dupla szülinapi köszöntőre került sor.

A szokásos menetrend szerint indult a spanyolországi edzőtábor harmadik napja is. Reggel 8 és 9 óra között megreggeliztek a játékosok, majd rövid pihenő után 10 órakor az edzőpályán találkozott a csapat. Az eddigi legkeményebb edzés volt a ma délelőtti, közel egy órán keresztül, különböző iramban futottak labdarúgóink végig magas pulzusszám mellett.

Egyáltalán nem volt meglepő, hogy ebéd után egy lelket nem lehetett a szálloda környékén látni, mindenki pihenéssel, alvással töltötte a kora délutáni csendes pihenőt, hiszen 16 órától ismét a pályán volt jelenésük a játékosoknak.

A második edzésen már a labdáé volt a főszerep, támadásvezetéseket, lövéseket gyakorolta a csapat.

Eközben a mellettünk lévő pályán a velünk egy hotelban lakó Rapid Wien együttese mérkőzött meg szombati ellenfelünkkel, a kínai Beijing Renhe FC-vel. A gólgazdag összecsapáson 4-2-es osztrák siker született.

A 19 órakor kezdődő vacsora végén két hatalmas tortával jelent meg Anel Hadzic és Juhász Roland.

Előbbi játékos a testvérét, a ma 19 esztendős Elvir Hadzicot köszöntötte, míg csapatkapitányunk Lakatos Róbert kitmant, aki szintén január 18-án ünnepli születésnapját.

Az eddigi legkeményebb napon vagyunk túl, pénteken azonban lesz idejük játékosainknak feltöltődni, hiszen a tervek szerint délelőtt nem lesz edzés, csak délután.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek