hu en
2017. Június 22. 18:19  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
TUDÓSÍTÁS
Négyből négy - egygólos győzelem az FK Rosztov ellen

Az orosz élcsapat ellen is kapott gól nélkül zárt a védelem - Scsepovics fejese döntött.

Az edzőtábor utolsó napján az orosz élvonalbeli FK Rosztov együttese ellen lépett pályára csapatunk. Marko Nikolics a negyedik felkészülési mérkőzésen a Kovácsik – Nego, Juhász, Fejes, Stopira – Bódi, Varga, Pátkai, Suljic – Scsepovics, Lazovics tizenegynek szavazott bizalmat.

Az első lehetőség előttünk adódott a 14. percben. Lazovics jobb oldali szabadrúgása után Juhász emelkedett a legmagasabbra, de fejese a kapu mellé szállt. A 29. percben Lazovics távoli pontrúgása szállt el mindenki felett, de ez nem tréfálta meg az orosz kapust, Pesyakov magabiztosan húzta le a labdát. A 33. percben Mogilevets vállalkozott lövésre mintegy húsz méterről, Kovácsik szögletre ütötte az erős próbálkozást.

A szünetben a Rosztov kapust cserélt, mi változtatás nélkül folytattuk. A második félidő 11. percében ismét kapusunknak kellett hárítania, miután egy eladott labdát követően Skopintsev lőtt éles szögből. A 64. percben Mogilevets tört kapura Bayramian labdájával, de Fejes és Varga megállították az orosz válogatott támadót. Hét perccel később sikerült megszereznünk a vezetést: Lazovics labdáját Bódi adta be remekül, a középen érkező Scsepovics fejeséhez a cserekapus Abaev hozzá tudott érni, de így is a gólvonal mögé került a labda – a biztonság kedvéért a baloldalról érkező Suljic is kapuba lőtte a kipattanót, de az asszisztens játékvezető jelezte, hogy már szerb csatárunk fejese is bent volt (1-0).

A hajrában még Anel Hadzic és Mirko Maric is lehetőséget kapott, az állás pedig nem változott, negyedik, utolsó felkészülési mérkőzésünket is kapott gól nélkül nyertük meg Ausztriában. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek