hu en
2016. December 29. 20:45  -  Vidi.hu
Vidi 75 - Veled az úton!

Emlékezzünk együtt a legfontosabb pillanatokra a klub 75 éves évfordulójára készült dokumentumfilmmel. 

A "Vidi 75 - Veled az úton" című filmben a klub történelmének legmeghatározóbb állomásain vezetjük végig szurkolóinkat, miközben persze tudjuk, hogy a Vidi 1941 óta íródó históriáját lehetetlen egy filmben összefoglalni.

A közel egy órás videóban - az eddig sosem látott képsorok mellett - a teljesség igénye nélkül jelennek és szólalnak meg a klub legendás alakjai, köztük Fejes Gábor, Szabó József, Csongrádi Ferenc és az UEFA-csapat mestere, Kovács Ferenc is. Sőt, szurkolóink mellett az újkori sikerek meghatározó szereplői is örömmel álltak a kamera elé, így többek között dr. Mezey György, Paulo Sousa, Joan Carrillo, Sándor György és Nemanja Nikolics is segített nekünk felidézni a Vidi emlékezetes időszakait.

Elevenítsük fel együtt a múltat ezzel a filmmel, amihez jó szórakozást és emlékezést kívánunk! 

Hírek
Visszapillantó 2017 - OKTÓBER: Juhász vezérletével győzelem a Puskás ellen 2017. December 29.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. Októberben pályaválasztóként az Új Hidegkuti Stadionban játszottunk a PAFC-cal és a hajrában megszereztük a három pontot.

Visszapillantó 2017 - SZEPTEMBER: Debrecenben vertük a DVTK-t 2017. December 28.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. Szeptemberre véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek, így a bajnokságra koncentrálhattunk. A Diósgyőr Debrecenben fogadta a Vidit, csapatunk pedig óriási izgalmak közepette szerezte meg a három pontot.

Visszapillantó 2017 - AUGUSZTUS: bravúr az EL-ben, a Bordeaux-t búcsúztattuk 2017. December 27.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. Augusztusban 2-1-es hátrányból várhattuk a Bordeaux elleni EL-visszavágót, de csapatunk óriási bravúrt végrehajtva búcsúztatta a francia együttest a nemzetközi kupaküzdelmektől.

Emlékezetes meccsek a Vidi történelméből - 40 éve karácsony második napján nyertünk bajnokit 2017. December 26.

Ma már szinte hihetetlennek tűnik, de 1977. december 26-án bajnoki fordulót rendeztek az NB I-ben.

Visszapillantó 2017 - JÚLIUS: 3 perc alatt támadtunk fel az Újpest ellen 2017. December 26.

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2017 júliusában az Újpest már 2-0-ra is vezetett ellenünk a 85. percben, azonban az utolsó pillanatokban sikerült egyenlítenünk.

Rekordméretű futballfesztivál lesz Székesfehérváron a két ünnep között 2017. December 26.

Szerdától szombatig tart a Videoton Oktatási Központban a XVIII. Masterplast Fehérvári Futballfesztivál és a Videoton FCF Baráti Kör Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek