hu en
2016. Július 30. 11:48  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Vinícius: "Csak a 3 pont megszerzésével lehetünk elégedettek"

Védőnk azt is elárulta, hogy a csütörtöki vereség után rossz volt a csapat hangulata, de most már csak az előttük álló feladatra koncentrálnak.

Meccs center Videoton FC - Vasas FC OTP Bank Liga NB I,
3. forduló
2016. Július 31. 18:00

"Újabb nehéz bajnoki mérkőzés vár ránk, hiszen a Vasas remekül kezdte a szezont, két győzelmük van, ráadásul mindkét eddigi meccsüket megnyerték olyan csapatok ellen, akik ezen a nyáron szerepeltek a nemzetközi porondon, úgyhogy az önbizalmukkal sem lehet gond. Nekünk sajnos nem úgy sikerült az első két bajnokink, ahogy elterveztük, most azonban mindenképp javítanunk kell, és csak a 3 pont megszerzésével lehetünk elégedettek. Csütörtökön kikaptunk egy góllal az EL-selejtezőn, emiatt persze egy kicsit rosszabb volt a hangulatunk, de most már ezen túl vagyunk, és csak az előttünk álló feladatra koncentrálunk" - nyilatkozta honlapunknak Vinícius.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek